Mišični relaksanti. Skupne informacije.

Zdravljenje in zdravila.

Mišični relaksanti - splošne informacije

 

Mišični relaksanti so zdravila ali zdravila, ki se uporabljajo za lajšanje nelagodja v mišicah in tudi za odvzem mišičnega tkiva, ki so izjemno pridobljeni v krče. Nekatera zdravila za sproščanje mišic lahko vplivajo na um, nekateri pa povzročajo zasvojenost.

Konvulzije, spontane in neobičajne napete mišične mase ali mišične celice. Obnovitveni krči ali bolečine se poostrijo pri občasno podaljšanih in trdnih mišicah, pri čemer se prosti čas pojavi postopoma. Resen primer toničnega krča je tetanus, pri katerem so konvulzije tako grozne, da se lahko izognejo dihanju. Pri drugih vrstah konvulzij, ki jih imenujemo klonske konvulzije, se zategovanje udarne mišične mase ponavlja, s silo in tudi v hitrem zaporedju, s podobno nepričakovanimi in konstantnimi odmiki. Eden od največjih primerov v kloničnih konvulzijah so epilepsija in konvulzivna histerija.

Mišična masa, celice ali telesni organ telesa hišnega ljubljenčka, označen z zmožnostjo strinjanja, običajno v povratnih informacijah za stimulacijo živčnega sistema. Standardni sistem vseh mišičnih mas je miofibril, min, nit, ki je sestavljen iz zapletenih zdravih beljakovin. Vsaka celica mišic ali vlakna je sestavljena iz številnih miofibril, ki so sestavljene iz pogosto pripravljenih miofilamentov dveh vrst, debelih in vitkih. Vsak debel miofilament vključuje več sto delcev zdrave beljakovine miozina. Tanki filamenti vključujejo 2 dlaki zdrave beljakovine actin. Myofibrili so sestavljeni iz vrtečih se vrst debelih in tudi vitkih miofilamentov, katerih konci so prepleteni. Skozi zategovanje mišic se ti interdigitated vrstic filamentov drsijo vzdolž vsake druge z uporabo navzkrižnih mostov, ki delujejo kot cogs. Moč tega gibanja ustvarja pretežno napolnjena mitohondrija, ki meji na miofibrile.

Zdravila, ki so bila uporabljena za nevtralizacijo negotove mišične naloge, so opisani antispazmodiki. Uporabljajo se v posebnih operacijah, saj ovirajo prenos zaskrbljenih impulzov v mišično maso. Stranski produkti hemlock in tudi okoli 50 različnih drugih rastlin imajo prijeten vpliv na mišice.

 

 

Mišični relaksanti na spletu. Prodaja in dostava po vsem svetu.

 

 

Tizanidin

 

Tizanidin je depresiv mišične mase, ki ga uporabljamo za sprostitev določene mišične mase v telesu. Lajša konvulzije in zvišan mišični tonus, ki ga sprožijo klinične težave, kot so številne skleroze ali poškodbe hrbtenice. To zdravilo se občasno priporoča za druge vrste uporabe; za več podrobnosti se posvetujte z zdravnikom ali farmakologom.

Kako uporabiti

Tizanidin je tableta, ki ga vzamete skozi usta. Običajno se jemlje 2 ali 3-krat na dan. Upoštevajte navodila na vaši receptni oznaki in se posvetujte z zdravnikom ali farmakologom, da opišejo katero koli komponento, ki je ne razumete. Vzemite zdravilo Tizanidin posebej kot vodeno. Ne jemljite jemljete zdravil ali jemljite redno, kot vam je predlagal zdravnik.

Medicinski tečaj in sistem

Tizanidin je agonist na spletnih straneh (alfa) 2-adrenergičnih receptorjev, prav tako pa najverjetneje zmanjša spastičnost s povečanjem presinaptične omejitve živčnih celic z motorjem. Pri hišnih različicah tizanidin nima ravnega rezultata na vlaknih skeletnega mišičnega tkiva ali živčno-mišičnega sklepa, prav tako ni pomembnega rezultata pri monosinaptičnih refleksih hrbtenice. Rezultati tizanidina so najboljši na polisinaptičnih poteh. Celoten vpliv teh dejavnosti naj bi zmanjšal pomoč živčnih celic nazaj.

Kemični okvir imidazolina tizanidina sodi v okvir antihipertenzivnih zdravil klonidina kot tudi drugih (alfa) 2-adrenergičnih agonistov. Medicinske raziskave pri hišnih živalih kažejo podobnosti med obema zdraviloma, vendar je bilo ugotovljeno, da ima tizanidin eno desetino do ene petdesete (1/50) učinkovitosti klonidina pri zniževanju visokega krvnega tlaka.

 

 

Baclofen se uporablja za zdravljenje mišičnih konvulzij, ki jih sproži več skleroze ali drugih bolezni.

 

Kako uporabiti

Uporaba baklofena, ki ga je posredoval vaš zdravnik.

Vzemite baklofen peroralno z ali brez hrane.

Vprašajte svojega nosilca zdravstvenega varstva o kakršnih koli preiskavah, ki bi jih morda imeli v zvezi s tem, kako uporabiti Baclofen.

Medicinski tečaj kot tudi pripomoček

Baclofen je depresiv mišične mase. Zmanjšuje pravilnost in obseg konvulzij mišične mase, ki se pojavijo kot posledica nevroloških težav, kot je npr. Skleroza.

Zgrešen na odmerku

Če izpustite odmerek baklofena, ga uporabite čim prej. Če je že skoraj čas za naslednji odmerek, zamudite izpuščeni odmerek in se vrnite na rutinsko aplikacijo. Ne uporabite 2 odmerka hkrati.

 

 

Metaxalone

 

Metaksalon je depresiv mišične mase, ki se uporablja za reševanje težav s skeletnimi mišicami, kot so nelagodje ali poškodbe.

Samo kako uporabiti

Uporabite Metaxalone (Skelaxin), kot ga vodi zdravnik. Preverite oznako na zdravilu za posebne smernice za uporabo.

Zdravilo Metaxalone (Skelaxin) jemljite v usta s hrano ali brez nje. Jemanje s hrano lahko poveča nevarnost zaspanosti ali omotice.

Tečaj zdravil in tudi naprava

Metaksalon (Skelaksin) je depresiv mišic. Deluje tako, da ovira živčne impulze (ali neugodne izkušnje) v mislih.

Skelaksin lahko povzroči zaspanost ali omotico. Ti rezultati so lahko še slabši, če ga vzamete z alkoholom ali določenimi zdravili. Skelaxin uporabljajte previdno. Ne vozite ali izvajajte drugih, morda nevarnih opravil, dokler ne prepoznate, kako se na to odzovete.

Pred uporabo alkohola ali zdravil, ki lahko povzročijo zaspanost (npr. Pomoč za počitek, sproščanje mišic), se pogovorite z zdravnikom, medtem ko uporabljate Skelaxin; v njihove vplive. Vprašajte svojega farmakologa, če imate pomisleke glede tega, katera zdravila lahko povzročijo zaspanost.

Ljudje z diabetesom mellitusom - Skelaksin lahko povzroči nepravilne rezultate nekaterih preiskav za sladkorni sladkor.

 

 

Colospa

 

Colospa ustvarja prosti čas mišične mase, tako da ustavi neprijetne mišične konvulzije. Zdravilo se uporablja pri zdravljenju kratkodlakih motenj prebavnega trakta.

Colospa je muskulotropno antispazmodično zdravilo, ki se uporablja pri zdravljenju razcepljenih motenj prebavnega trakta. Prav tako je prikazano za zdravljenje črevesnih konvulzij, ki jih sproži primitivni naravni problem. Sistem njegovega delovanja je sestavljen iz sproščanja mišičnega tkiva prebavnega trakta na mobilni stopnji. Colospa ovira prenos Na + s hitrimi mrežami miocitov v celico, prav tako preprečuje obnavljanje kalcijevega depoja, zato ima dvojni učinek na črevesje, ki jih sproži nazaj. Ne vpliva na mišično maso bronhijev ali maternice. Opazili niso nobenega znatnega omejevanja značilne peristaltike. To zdravilo se uporablja za zdravljenje konvulzij telesnih organov želodca (ki so posledica naravnih bolezni), prebavnega kolika, žolčnih kolik, motnje prebavnega trakta (simptomatsko zdravljenje neugodja in tudi bolečin, pa tudi težav s prebavnim traktom). in tudi bolečine) pri odraslih.

Odmerek in tudi navodila

Priporočeni dnevni odmerek zdravila Colospa je 135 mg (1 tableta) 3-krat na dan, idealno pred jedi. Postopno se lahko odmerek zmanjša, če je bil prednostni učinek dejansko dosežen.

Varnostni ukrepi

Pri nosečnicah je Colospa možno uporabiti, ko predvidena prednost terapije presega možno nevarnost za pričakovanega otroka. Preprečite vožnjo ali bodite posebej pozorni, ko potrebujete za vožnjo ali vožnjo kakršno koli opremo in tudi sisteme, kot posledica izvedljivega guljenja, ki ga sproži Colospa. Natančnost je treba izvesti pri osebah s paralitičnim ileusom, ki je blokada zaradi pomanjkanja črevesnega trakta. To zdravilo se ne predlaga za mladostnike, mlajše od deset let. Pogovorite se z zdravnikom, če se ukvarjate s pomanjkanjem vadbe prebavnega trakta ali škodljivimi kakršnimi koli sladkorji, preden vzamete Colospo.

 

 

Lioresal

 

Lioresal (baklofen) je analog gama-aminobutirne kisline (GABA). Lioresal (baklofen) se uporablja za obvladovanje togosti, moči in stresa v mišični masi (spastičnosti). Lioresal (baklofen) pomaga ublažiti konvulzije in krče mišic. Prav tako se uporablja za odpravljanje znakov številne skleroze ali poškodbe hrbtenice.

Odmerek in navodila

Lioresal jemljite peroralno s kozarcem vode, s hrano ali brez nje. Zdravilo vzemite tako, kot je bilo predlagano, saj se odmerek lahko razlikuje tudi glede na vašo težavo in različne druge spremenljivke. Preprečite zmanjševanje, stiskanje ali uživanje tega zdravila.

Ne jemljite zdravila Lioresal (Baclofen) redno, kot je priporočeno. Ne prenehajte jemati, razen po priporočilih svojega zdravnika.

Morda bo potreben čas, da zdravilo pomaga.

Posvetujte se z zdravnikom in skrbite za pravilen odmerek za vas.

Preventivni ukrepi

Preden vzamete zdravilo Lioresal (baklofen), obvestite svojega zdravnika ali trgovino z drogami, če vam tega ni všeč; ali če imate druge alergijske reakcije.

Naučite svojega zdravnika ali drogerijo, če imate bipolarni zaplet, težave z očmi, jetri ali ledvicami.

Med zdravljenjem s tem zdravilom se izogibajte uživanju alkohola kot tudi kajenju cigaret.

Cautoin se priporoča pri uporabi Baclofena pri nosečih ženskah ali dojenčkih. Starostni posamezniki so lahko veliko bolj zavestni škodljivi učinki zdravil.

V celotnem materinstvu bi bilo treba to terapijo uporabiti samo takrat, ko je to zelo potrebno.

Ker je to zdravilo mogoče vpiti v kožo, ženske, ki pričakujejo ali lahko zanosijo, ne smejo nadzorovati tega zdravila.

Izvedljivi škodljivi učinki

Eden od najpogostejših neželenih učinkov so lom kože, srbenje ali koprivnica, neugodje v zgornjem delu telesa, migrena, slabost ali bruhanje in tako naprej. Zelo huda alergija se skoraj nikoli ne zgodi. Veliko ljudi, ki uporabljajo to zdravilo, nima pomembnih škodljivih učinkov.

Za dodatne informacije se obrnite na svojega zdravnika ali farmakologa.

 

 

Robaxin

 

Robaxin je depresiv mišične mase, ki se uporablja za lajšanje nelagodja v mišični masi in tudi bolečine, ki jih povzročajo napetosti in tudi stres. Uporabite ga v mešanici s fizično obdelavo in ostankom za najboljši rezultat.

Odmerek in tudi navodila

Vzemite ga skozi usta s hrano ali mlekom ali brez njega.

Priporočeni odmerek za odrasle: 2 tableta 4-krat na dan, medtem ko je bil obnovitveni učinek dosežen z odmerki, zmanjšanimi na 1 tableto 3-krat na dan.

Otroci: Ni priporočljivo.

Imejte v mislih: ta smer je tukaj samo za vrednotenje. To je res potrebno, da se pogovorite z zdravnikom pred uporabo. Pomaga vam pri pridobivanju najboljših rezultatov.

Preventivni ukrepi

Nega z uporabo ledvic ali jeter. Poleg tega lahko Robaxin sproži zaspanost ali malodušnost, ki lahko škoduje njihovi sposobnosti za vožnjo avtomobila ali opreme. Ker bi lahko Robaxin imel osnovni depresivni učinek, ga stranke ne bi smele uporabljati z alkoholom kot tudi z različnimi drugimi žagami.

 

 

Parafon

 

Parafon (klorzoksazon) pomaga pri lajšanju nelagodja in napetosti v mišicah, lahko pa se spopade tudi z mišičnimi krči.

Kaj mora moj zdravstveni delavec pred začetkom jemanja tega zdravila prepoznati?

Razumeti morajo, če imate katero od teh težav:

dnevno jemljite alkohol, ki vsebuje več kot 3 alkohola

bolezni jeter

občasni ali alergični na klorzoksazon, različna druga zdravila, laktozo, živila, barvila ali kemikalije

pričakovano

dojenje

Neželeni učinki, ki jih morate prijaviti svojemu zdravniku ali zdravstvenemu strokovnjaku čim prej:

alergije, kot so prebijanje kože, srbenje ali koprivnica, otekanje obraza, ustnic ali jezika

temno rjave barve

težave z dihanjem

visoka temperatura

navdušenje ali povračanje

resen nelagodje v trebuhu

nenormalno šibka ali utrujena

porumenelost kože ali beljakovine oči

Kupite poceni Parafon (Chlorzoxazone) na spletu. Naročite skupni Parafon z diskontno stopnjo.

 

 

Skelaksin

 

Skelaksin (metaksalon) je depresiv mišic. Delovanje skelaksina z oviranjem živčnih impulzov (ali neugodnih izkušenj) v mislih. Skelaksin se uporablja skupaj s preostalim in fizikalnim zdravljenjem za reševanje težav s skeletnimi mišicami, kot so nelagodje ali poškodbe.

Skelaksin je predlagan kot dopolnilo za ostanke, fizikalno zdravljenje in tudi za druge korake za lajšanje bolečin, povezanih s hudimi, neprijetnimi težavami s kostmi in sklepi. Dejavnost tega zdravila ni bila jasno priznana, vendar bi lahko bila povezana s sedativnimi domovi. Metaksalon pri moških ne odvaja naravnost do napetega skeletnega mišičnega tkiva.

Odmerek in navodila

Priporočeni odmerek za odrasle kot tudi za otroke, starejše od 12 let, je ena 800 mg tableta 3 do 4 krat dnevno.

Varnostni ukrepi

Ni jasno, ali se to zdravilo proizvaja v materinem mleku. Kot osnovna ureditev ne smemo jemati dojenja, medtem ko oseba dobi zdravilo, ker se številna zdravila izločajo v materino mleko.

Varnost in učinkovitost pri mlajših od 12 let, kot je navedeno spodaj, ni bila razvita

To zdravilo lahko povzroči omotico ali počasnost. Ne vozite, ne uporabljajte opreme ali opravljajte kakršne koli naloge, ki zahtevajo ozaveščenost, dokler se ne prepričate, da lahko takšne naloge izvajate varno. Omejevanje alkoholov.

Kontraindikacije

Tega zdravila ne smete uporabljati, če vam ni všeč metaksalon ali če:

- anemija (odsotnost rdečih celic);

- huda ledvična bolezen; ali.

- ekstremne bolezni jeter.

Pridobite ekonomično Skelaxin (Metaxalone) na spletu. Redno naročite Skelaxin z znižanjem cene.

 

 

Zanaflex

 

Zanaflex je mišični tkivni sprostilec, ki se ukvarja s spastičnostjo, deluje na kratko razveljavitev mišične mase napete, nefleksibilne mišične mase.

Zanaflex (Tizanidin) izvira iz depresivov mišic. Uporablja se pri terapiji konvulzij, krčev, pa tudi togosti mišic. Poleg tega se zdravilo Zanaflex (Tizanidin) priporoča za neupoštevanje frustracij glavobola migrene in tudi kot antikonvulzivno zdravilo.

Odmerek in navodila

Zdravilo Zanaflex (Tizanidin) jemljite peroralno s kozarcem vode, s hrano ali brez nje. Izogibajte se zmanjševanju, stiskanju ali uživanju tega zdravila.

Ne jemljite zdravila Zanaflex (Tizanidin) redno, kot je priporočeno. Ne predajte se drugače kot na podlagi navodil svojega zdravnika.

Morda bo potreben čas, da zdravilo pomaga.

Posvetujte se z zdravnikom, ki vas skrbi za pravilen odmerek.

Preventivni ukrepi

Preprečite uživanje alkohola kot tudi kajenje cigaret med zdravljenjem s tem zdravilom.

Starostni posamezniki so lahko veliko bolj zavestni škodljivi učinki zdravil.

Obvestite svojega zdravnika, če imate stanje ledvic ali jeter, hipertenzijo; če ste noseči ali dojite.

Kontraindikacije

Zanaflex (Tizanidin) ne smejo uporabljati noseče ženske ali doječe otroke ali otroci, poleg tega pa jih morajo tudi stranke, ki so pokazale odziv preobčutljivosti na to.

To je kontraindicirano za uporabo tizanidina skupaj s skromnimi ali močnimi CYP1A2 preventivnimi ukrepi.

 

 

Infusium Topical

 

Infusium Topical discomfort ublažitev razpršilo je razvit za lajšanje in tudi odpraviti vsakodnevno bolečine v mišicah, bolečine v vratu in hrbtu, nelagodje v sklepih, pa tudi osnovne bolečine, kot tudi nelagodje, ki smo jih našli.

Hitro izvajanje - Funkcije na klic;

Prehaja skozi globino - pride do poškodb mišic in sklepov;

Ni potrebe po poudarjanju - hitro izsuši;

Non-Greasy - Ne bo omadeževala oblačil.

Točno kako izkoristiti

Samo razpršite 1-3-kratno območje, ki vas moti, prav tako pa vam Infusium Topical zagotovo ne bo čakal na njegovo dejavnost.

Tečaj zdravil in tudi naprava

Infusium Topical je sofisticirana rešitev, ki vključuje priznan analgetični učinek Mentola z glukozaminom in MSM.

Mentol je komponenta, ki je prepoznana po svoji klimatski napravi in ​​tudi v antibakterijskih stanovanjskih ali poslovnih objektih. Uporablja se pri lokalnem pripravljalnem delu za pomoč pri njihovem prepuščanju skozi površino kože. Mentol spremeni sporočilo o nelagodju z občutkom klimatske naprave, da bi zagotovil kratkotrajno zdravilo za lokalizirano nelagodje.

Glukozamin se je izkazal za zanesljivega pri zmanjševanju neugodja osteo artritisa, popravljanju hrustanca, obnavljanju sinovialne tekočine in fiksiranju sklepov, ki so bili poškodovani zaradi osteo artritisa.

Metilsulfonilmetan je prva varna, naravna, stransko učinkovita raztopina za veliko različnih vrst nelagodja in vnetnih težav.

 

 

Himcospaz

 

Himcospaz ima enakomerno sproščujoč učinek na gladko mišično maso, hkrati pa ovira zategovanje, ki ga povzročajo številni spazmogeni (spojine, ki povzročajo krče). Medtem ko odpravlja nespecifične želodčne kolike, zdravilo Himcospaz poveča prebavo hrane in zmanjša odpornost črevesja. Himcospaz uravnava menstruacijske bolečine in tudi neugodje pred menstrualnim ciklusom.

Kako uporabiti

Prosimo, da se posvetujete z zdravnikom, da vam priporoči odmerek, ki je idealen za vašo težavo.

Tečaj zdravil in naprava

Himcospaz ima enakomerno sproščujoč učinek na gladko mišično maso in prav tako preprečuje zategovanje, ki ga povzročajo številni spazmogeni (spojine, ki povzročajo krče). Medtem ko odpravlja nespecifične želodčne kolike, zdravilo Himcospaz izboljša prebavo hrane in pomaga pri ohlapnosti črevesja. Himcospaz uravnava menstruacijske bolečine in tudi neugodje pred menstrualnim ciklusom.

 

 

Site page