Relaxante musculare. Informații obișnuite.

Tratament și medicamente.

Relaxante musculare - informații comune

 

Relaxantele musculare sunt medicamente sau tratamente care se utilizează pentru a atenua disconfortul țesutului muscular și, de asemenea, pentru a desface țesuturile musculare extraordinare dobândite în convulsii. Unele medicamente relaxante musculare ar putea influența mintea și, de asemenea, unele sunt dependente.

Convulsii, spontane, precum și înrăutățirea teribilă a masei musculare sau a celulelor masei musculare. Restrângerea convulsiei sau durerea este identificată printr-o înăsprire mai puțin frecventă și rigidă a mușchilor, cu o perioadă de timp liberă treptată. Cazul sever de convulsie tonică este tetanosul, în care convulsiile sunt atât de teribile, prin urmare, rezistând că ar putea incapacitatea respirației. În diferitele tipuri de convulsii numite convulsii clonice, strângerea masei musculare afectate are loc repetitiv, cu forță și, de asemenea, în succesiune rapidă, cu leziuni asemănătoare neașteptate și constante. Unul dintre cele mai multe cazuri de convulsii clonice sunt epilepsia și, de asemenea, isteria convulsivă.

Masa musculară, celulele sau organele corpului corpului animalului de companie identificate prin capacitatea de a ajunge la un acord, în mod obișnuit în feedback-ul către o stimulare din partea sistemului nervos. Sistemul standard al întregii mase musculare este miofibrilul, un cadru minus, asemănător cu firul, alcătuit din proteine ​​sănătoase complicate. Fiecare celulă de masă musculară sau fibră este alcătuită din numeroase miofibrili, care sunt alcătuite din 2 tipuri de miofilame preparate frecvent, atât groase, cât și subțiri. Fiecare miofilă groasă cuprinde numeroase sute de particule de myosin de proteină sănătoasă. Fibrele subțiri includ 2 fire de păr din actin proteină sănătoasă. Miofibrilele sunt compuse din rânduri rotative de miofilări groase și subțiri, cu capetele lor intercalate. De-a lungul strângerii musculare, aceste rânduri de filamente interdigitate se alunecă de-a lungul fiecăruia dintre celelalte, utilizând punți transversale care funcționează ca niște știfturi. Puterea pentru această mișcare este creată de mitocondriile umplute în mare măsură care se învecinează cu miofirilii.

Medicamentele folosite pentru a neutraliza sarcina musculară incertă sunt descrise antispastice. Acestea sunt folosite în anumite operații deoarece împiedică transmiterea impulsurilor îngrijorate la masa musculară. Produsele secundare de hemlock și, de asemenea, alte 50 de alte plante au un impact plăcut asupra țesuturilor musculare.

 

 

Relaxante musculare online. Vanzare si livrare la nivel mondial.

 

 

tizanidina

 

Tizanidina este o substanță depresivă a masei musculare utilizată pentru a ajuta la slăbirea unei mase musculare particulare în corpul dumneavoastră. Îmbunătățește convulsiile, precum și tonul crescut al masei musculare declanșat de tulburări clinice, cum ar fi scleroza sau leziunea coloanei vertebrale. Acest medicament este recomandat ocazional pentru diverse alte utilizări; adresați-vă medicului sau farmacologului pentru mai multe detalii.

Exact cum să vă folosiți

Tizanidina vine ca un computer comprimat care o ia pe gură. În mod normal se administrează de 2 sau 3 ori pe zi. Respectați cu atenție instrucțiunile de pe eticheta de prescripție medicală și adresați-vă medicului sau farmacologului să descrie orice fel de componentă pe care nu o înțelegeți. Luați tizanidina în mod specific ca ghidată. Nu luați în principiu de ea sau luați-l în mod regulat decât sugerat de medicul dumneavoastră profesionist.

Curs de Medicină și Sistem

Tizanidina este un agonist la site-urile receptorilor (alfa) 2-adrenergici, precum și, cel mai probabil, reduce la minim spasticitatea prin creșterea restricției presinaptice a celulelor nervoase ale motorului electric. În versiunile de animale de companie, tizanidina nu are drept rezultat fibrele țesutului muscular scheletic sau articulația neuromusculară și nici un rezultat semnificativ asupra reflexelor monosinaptice ale coloanei vertebrale. Rezultatele tizanidinei sunt cele mai bune pe căile polisinaptice. Impactul total al acestor activități este considerat a reduce asistența celulelor nervoase cu motor electric din spate.

Cadrul chimic al imidazolinei al tizanidinei aparține celui al clonidinei antihipertensive, precum și alți agoniști (alfa) 2-adrenergici. Cercetările medicinale la animalele de companie relevă asemănări între cele două substanțe, totuși tizanidina a fost descoperită ca având o zecime până la o cincimezeci (1/50) din eficacitatea clonidinei în scăderea tensiunii arteriale crescute.

 

 

Baclofenul este utilizat pentru a face față convulsiilor din mase musculare declanșate de scleroză în diverse cazuri sau de alte condiții diferite.

 

Exact cum să vă folosiți

Utilizarea baclofenului ca fiind dirijată de către medicul dumneavoastră profesionist.

Luați Baclofen pe cale orală cu sau fără alimente.

Adresați-vă transportatorului de îngrijire medicală orice fel de întrebări pe care ați putea avea-o despre cum să utilizați Baclofenul.

Curs de Medicină și Dispozitiv

Baclofenul este un depresant al masei musculare. Reduce regularitatea, precum și amploarea convulsiilor masei musculare care se întâmplă ca un rezultat al unor probleme neurologice, cum ar fi scleroza multiplă.

A pierdut Dozajul

Dacă pierdeți o doză de Baclofen, utilizați-o cât mai repede. Dacă este aproape timpul pentru doza următoare, pierdeți pierderea dozei și reveniți la rutina de rutină. Nu utilizați simultan 2 doze.

 

 

Metaxalone

 

Metaxalona este un depresant de masă musculară utilizat pentru a trata problemele tisulare musculare scheletice, cum ar fi disconfortul sau rănirea.

Cum să utilizați

Utilizarea Metaxalone (Skelaxin) ca fiind ghidat de către medicul dumneavoastră profesionist. Examinați eticheta pe medicamente pentru instrucțiuni specifice de aplicare.

Luați Metaxalon (Skelaxin) pe cale orală, cu sau fără alimente. Administrarea acestuia cu alimente ar putea ridica pericolul de somnolență sau amețeli.

Curs de Medicină și, de asemenea, Dispozitiv

Metaxalona (Skelaxin) este un depresant tisular muscular. Funcționează prin obstrucționarea în minte a impulsurilor nervoase (sau a experiențelor de disconfort).

Skelaxin ar putea declanșa somnolență sau deranjament. Aceste rezultate ar putea fi și mai rău dacă luați-o cu alcool sau medicamente speciale. Folosiți Skelaxin cu grijă. Nu conduceți și nu executați diverse alte activități, poate chiar periculoase, până când recunoașteți exact cum răspundeți.

Discutați cu medicul înainte de a vă consuma alcool sau utilizați medicamente care ar putea crea somnolență (de exemplu, ajutor de odihnă, relaxatori ai masei musculare) în timp ce utilizați Skelaxin; ar putea include în impactul lor. Adresați-vă farmacologului dacă aveți îngrijorări cu privire la medicamentele care ar putea declanșa somnolență.

Persoanele cu diabet zaharat - Skelaxin ar putea declanșa rezultatele incorecte ale unor examinări pentru zahărul peetic.

 

 

Colospa

 

Colospa creează odihnă a masei musculare, stopând convulsiile neplăcute ale masei musculare. Medicamentul se utilizează în tratamentul tulburărilor digestive ale tractului digestiv.

Colospa este un medicament antispasmodic musculotropic utilizat în tratamentul tulburărilor digestiv ale tractului digestiv. Se arată, de asemenea, pentru tratamentul convulsiilor intestinale declanșate de o problemă naturală primitivă. Sistemul activității sale este compus în relaxarea țesuturilor musculare ale tractului digestiv la gradul mobil. Colospa obstrucționează transferul de Na + cu rețele rapide de miocitare direct în celula th precum și previne reaprovizionarea cu calciu-depozit, prin urmare, are un impact gemene asupra intestinelor care le declanșează să se răsucească. Nu influențează masa musculară a bronhiilor sau a uterului. Nu a fost observată nici o reținere considerabilă a peristalității tipice. Acest medicament este utilizat pentru a face față convulsiilor de organe ale corpului stomacal (care constau în boală naturală), colică digestivă, colică biliară, tulburări ale tractului digestiv scurt (terapie simptomatică a disconfortului și, de asemenea, dureri și probleme digestive ale tractului digestiv și, de asemenea, durerea) la adulți.

Doză și instrucțiuni

Doza recomandată de Colospa zilnică este de 135 mg (1 comprimat comprimat) de 3 ori pe zi, în mod ideal înainte de preparare. În mod progresiv, doza poate fi minimizată când impactul preferat a fost efectiv atins.

Măsuri de siguranță

La pacienții în așteptare, Colospa este posibil să se utilizeze atunci când avantajul anticipat al terapiei depășește o posibilă amenințare pentru copilul așteptat. Împiedicați conducerea vehiculului sau aveți grijă deosebită atunci când aveți nevoie să conduceți sau să conduceți orice fel de echipament și, de asemenea, sisteme, ca urmare a posibilității de a face față cuvenit Colospa. Precizia trebuie dezvoltată la persoanele cu ileus paralitic, care este blocată, cauzată de lipsa trăsăturilor tractului intestinal. Acest medicament nu este sugerat să se ocupe de tinerii sub vârsta de zece ani. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți de-a face cu lipsa de exerciții a tractului digestiv sau cu orice tip de zahăr înainte de a lua Colospa.

 

 

Lioresal

 

Lioresal (Baclofen) este un analog al acidului gama-aminobutiric (GABA). Lioresal (Baclofen) este utilizat pentru a face față rigidității, rezistenței și stresului în masa musculară (spasticitate). Lioresal (Baclofen) ajută la atenuarea convulsiilor și, de asemenea, crampe ale țesuturilor musculare. Este, de asemenea, utilizat pentru a trata semnele sclerozei multiple sau a leziunii coloanei vertebrale.

Doză și instrucțiuni

Luați Lioresal pe gură cu un pahar de apă, cu sau fără alimente. Luați medicamentul așa cum a sugerat, deoarece doza și, de asemenea, orarul pot diferi în funcție de problema dvs., precum și de alte variabile. Preveniți reducerea, tăierea sau consumarea acestui medicament.

Nu luați Lioresal (Baclofen) în mod regulat decât se recomandă. Nu renunțați să o luați decât pe recomandările medicului dumneavoastră profesionist.

Ar putea fi nevoie de timp pentru ca medicamentul să ajute.

Consultați-vă medicul îngrijorându-vă de dozajul corect pentru dumneavoastră.

Masuri preventive

Înainte de a lua Lioresal (Baclofen) informați-vă medicul sau magazinul de droguri dacă nu vă place; sau dacă aveți diverse alte reacții alergice.

Educați-vă medicul sau farmacistul dacă aveți complicații bipolare, probleme oculare, ficat sau rinichi.

Stai departe de consumul de alcool alcool, precum și de fumat țigări în timp ce sunt tratați cu acest medicament.

Se recomandă cautin în timp ce se utilizează Baclofen de către doamnelor sau tinerilor însărcinați / care alăptează. Persoanele în vârstă pot fi efecte adverse mult mai conștiente ale medicamentelor.

De-a lungul maternității, această terapie ar trebui utilizată doar atunci când este foarte necesară.

Deoarece acest remediu poate fi absorbit de piele, doamnelor care sunt așteptate sau ar putea să concepe necesitatea de a nu controla acest medicament.

Efecte adverse fezabile

Una dintre cele mai obișnuite efecte adverse sunt deranjarea pielii, mâncărime sau urticarie, disconfort în partea superioară a corpului, migrene, greață sau vărsături și așa mai departe. O alergie extrem de gravă se întâmplă foarte greu. O mulțime de oameni care utilizează acest medicament nu au efecte adverse semnificative.

Adresați-vă medicului specialist sau farmacologului pentru informații suplimentare.

 

 

Robaxin

 

Robaxin este un depresant al masei musculare care a folosit pentru a ușura disconfortul masei musculare și, de asemenea, durerea cauzată de tulpini și, de asemenea, de stres. Utilizați-l în amestec cu tratamentul fizic, precum și restul pentru cel mai bun rezultat.

Doză și instrucțiuni

Luați-o pe cale orală cu sau fără alimente / lapte.

Dozajul sugerat pentru adulți: este computere comprimate de 4 comprimate de 4 ori zilnic, dar acțiunea de restaurare a fost de fapt atinsă cu doze reduse ca 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Copii: Nu este recomandat.

Rețineți: această direcție este oferită aici doar pentru evaluare. Este cu adevărat necesar să discutați cu medicul înainte de a utiliza. Vă ajută să obțineți cele mai bune rezultate.

Masuri preventive

Utilizați îngrijire cu probleme renale sau hepatice. În plus, Robaxin ar putea declanșa somnolență sau deranjament, ceea ce ar putea dăuna capacității lor de a conduce vehicule sau echipamente. Având în vedere că Robaxin ar putea avea un impact depresiv de bază, clienții nu ar trebui să fie utilizați cu alcool, precum și cu alți descendenți.

 

 

Parafon

 

Parafon (clorzoxazona) ajută la ușurarea disconfortului și a etanșeității țesuturilor musculare și, de asemenea, poate face față convulsiilor de țesut muscular.

Ce trebuie să recunoască medicul meu înainte de a lua acest medicament?

Ei trebuie să înțeleagă dacă aveți oricare dintre aceste probleme:

consumă alcool mai mare de 3 alcool constând din băuturi pe zi

boli hepatice

o afecțiune mai puțin frecventă sau alergie la clorzoxazonă, diverse alte medicamente, lactoză, alimente, coloranți sau substanțe chimice

așteptarea sau încercarea de a obține așteptări

alăptarea

Efecte adverse pe care trebuie să le raportați cât mai repede medicului sau expertului în sănătate:

alergii precum erupția cutanată, mâncărime sau urticarie, umflarea feței, a buzelor sau a limbii

marionetă maro-maronie

probleme de respirație

temperatura ridicata

queasiness sau aruncare în sus

dureri abdominale grave

anormal de slab sau obosit

îngălbenirea pielii sau a albului ochilor

Cumpărați ieftin Parafon (Chlorzoxazonă) online. Comandați Parafon comun cu rata de actualizare.

 

 

Skelaxin

 

Skelaxin (Metaxalone) este un depresant tisular muscular. Skelaxin de locuri de muncă prin obstrucționarea impulsuri nervoase (sau experiențe de disconfort) în minte. Skelaxinul este utilizat împreună cu restul, precum și tratamentul fizic pentru tratarea problemelor tisulare musculare scheletice, cum ar fi disconfortul sau rănirea.

Skelaxinul este sugerat ca o completare a restului, tratamentului fizic și, de asemenea, a altor pași pentru ameliorarea durerilor legate de probleme grave, inconfortabile ale oaselor și articulațiilor. Stabilirea activității acestui medicament nu a fost de fapt recunoscută, totuși poate fi legată de casele sale sedative. Metaxalona nu slăbește drepte țesuturile musculare scheletice la bărbați.

Doză și instrucțiuni

Doza recomandată pentru adulți precum și pentru tinerii cu vârsta de peste 12 ani este de un comprimat de 800 mg de 3 până la 4 ori pe zi.

Măsuri de siguranță

Nu se înțelege dacă acest medicament este produs în laptele uman. Ca regulă de bază, asistența medicală nu trebuie să fie luată în timp ce o persoană primește un medicament, deoarece numeroase medicamente sunt secretate în laptele uman.

Securitatea, precum și performanța la tinerii de 12 ani, precum și lista de mai jos, nu au fost de fapt dezvoltate

Acest medicament ar putea să vă facă să vă fie ușurați. Nu conduceți vehicule, nu utilizați echipamentele sau nu faceți niciun fel de sarcină care necesită o conștientizare până când vă asigurați că puteți executa astfel de sarcini în siguranță. Limitarea alcoolilor.

Contraindicații

Nu trebuie să utilizați acest medicament dacă nu vă place metaxalone sau dacă aveți:

- anemie (absența celulei roșii);

- afecțiuni renale grave; sau.

- boli hepatice extreme.

Obțineți economie de Skelaxin (Metaxalone) online. Comandați Skelaxin comun cu reducerea prețurilor.

 

 

Zanaflex

 

Zanaflex este un relaxant pentru țesuturile musculare care se ocupă de spasticitate, funcționează pe scurt pentru a dezlega tonusul de masă musculară al masei musculare tensionate, inflexibile.

Zanaflex (Tizanidina) provine dintr-un curs de deprimare a țesuturilor musculare. Se utilizează în tratamentul convulsiilor, crampe, și, de asemenea, rigiditatea țesuturilor musculare. Zanaflex (Tizanidina) este recomandat în plus pentru etichetarea frustrărilor de cefalee migrenă și, de asemenea, ca un anticonvulsivant.

Doză și instrucțiuni

Luați Zanaflex (Tizanidină) pe cale orală cu un pahar de apă, cu sau fără alimente. Nu vă limitați la reducerea, înlăturarea sau consumarea acestui medicament.

Nu luați Zanaflex (Tizanidină) în mod regulat decât se recomandă. Nu vă predați luați-o decât în ​​ceea ce privește îndrumarea medicului dumneavoastră.

Ar putea fi nevoie de timp pentru ca medicamentul să ajute.

Consultați-vă medicul specialist îngrijorându-vă dozajul corect pentru dumneavoastră.

Masuri preventive

Preveniți consumul de alcool, precum și fumatul în timpul tratamentului cu acest medicament.

Persoanele în vârstă pot fi efecte adverse mult mai conștiente ale medicamentelor.

Notificați-vă medicul dacă aveți afecțiuni renale sau hepatice, hipertensiune arterială; dacă sunteți așteptat sau alăptați.

Contraindicații

Zanaflex (Tizanidina) nu trebuie să fie utilizat de doamnelor sau copiilor însărcinați sau care alăptează, în plus față de clienții care au prezentat efectiv un răspuns de hipersensibilitate la acestea.

Este contraindicat utilizarea tizanidinei împreună cu prevenirea modestă sau puternică a CYP1A2.

 

 

Infusium Topical

 

Infusium Spray-ul de reducere a disconfortului local este dezvoltat pentru a ameliora și, de asemenea, elimina disconfortul de zi cu zi al țesutului muscular, durerea gâtului și a spatelui, disconfortul articular și durerile de bază, precum și disconforturile pe care le întâlnim.

Rapid de efectuare - Funcții la apel;

Trece prin profunzime - ajunge la unde țesuturile musculare și, de asemenea, articulațiile lezate;

Nici o cerință de a sublinia - se usuce prompt;

Non-Greasy - Nu va șterge articole de îmbrăcăminte.

Exact cum să utilizați

Pur și simplu spray-ul de 1-3 ori zona care vă tulbură, și, de asemenea, Infusium Topical cu siguranță nu vă va face să vă așteptați activitatea.

Curs de Medicină și, de asemenea, Dispozitiv

Infusium Topical este o soluție sofisticată care integrează impactul analgezic recunoscut al Mentolului cu Glucozamină și MSM.

Mentolul este o componentă recunoscută pentru proprietățile sale de aer condiționat și proprietăți rezidențiale sau comerciale anti-bacteriene. Se utilizează în prepararea topicului pentru a ajuta la pătrunderea acestora prin suprafața pielii. Mentolul schimbă mesajul de disconfort cu o senzație de aer condiționat pentru a oferi o soluție de scurtă durată pentru disconfortul localizat.

Glucozamina a fost de fapt demonstrată în fiabilitate în reducerea disconfortului artritei osteo, fixarea materialului cartilajului, restabilirea lichidului sinovial și, de asemenea, fixarea articulațiilor care au fost efectiv afectate de artrita osteo.

Metilsulfonilmetanul este prima soluție securizată, complet naturală, fără efecte secundare pentru multe tipuri de disconfort și probleme inflamatorii.

 

 

Himcospaz

 

Himcospaz are un rezultat relaxant direct asupra masei musculare netede și împiedică, de asemenea, strângerea generată de numeroși spasmogeni (compuși care creează convulsii). În timp ce elimină colicul stomacului nespecific, Himcospaz stimulează digestia alimentelor, precum și gestionează pierderea intestinului. Himcospaz reglează durerile de menstruație și, de asemenea, disconfort înainte de ciclul menstrual.

Exact cum să vă folosiți

Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a recomanda doza care se potrivește perfect cu problema dumneavoastră.

Curs de Medicină și Dispozitiv

Himcospaz are un rezultat relaxant direct asupra masei musculare netede și previne, de asemenea, strângerea cauzată de un număr de spasmogeni (compuși care creează convulsii). În timp ce elimină colici non-specifice de stomac, Himcospaz îmbunătățește digestia alimentelor și, de asemenea, gestionează slăbiciunea intestinelor. Himcospaz reglează durerile de menstruație și, de asemenea, disconfort înainte de ciclul menstrual.

 

 

Site page