Spierverslappers. Algemene informatie.

Behandeling en medicijnen.

Spierverslappers - veel voorkomende informatie

 

Spierverslappers zijn medicijnen of behandelingen die worden gebruikt om het ongemak van spierweefsel te verlichten en ook voor het afwikkelen van spierweefsels die buitengewoon zijn verkregen bij convulsies. Sommige spierontspannende geneesmiddelen kunnen de geest beïnvloeden en sommige zijn verslavend.

Convulsie, spontane en soms vreselijke aanscherping van spiermassa of spiermassa cellen. Restoratieve convulsie of pijn wordt geïdentificeerd door een ongewoon uitgebreide en stevige spierverstrakking, waarbij de vrijetijd geleidelijk optreedt. Het ernstige geval van tonische convulsie is tetanus, waarbij de stuiptrekkingen zo verschrikkelijk zijn en ze daarom niet kunnen uitademen. In de verschillende andere soorten convulsies, clonische convulsie genaamd, komen aanrakingen van de getroffen spiermassa herhaaldelijk, met geweld en ook in een snelle opeenvolging voor, met eveneens onverwachte en ook constante vrije tijd. Een van de meest voorkomende gevallen van clonische convulsies zijn epilepsie en ook krampachtige hysterie.

Spiermassa, cellen of lichaamsorgaan van het huisdierenlichaam geïdentificeerd door het vermogen om overeenstemming te bereiken, normaal gesproken in feedback tot een stimulatie van het zenuwstelsel. Het standaardsysteem van alle spiermassa is de myofibril, een min, draadachtig raamwerk dat bestaat uit gecompliceerde gezonde eiwitten. Elke spiermassa cel, of vezel, bestaat uit een groot aantal myofibrillen, die bestaan ​​uit vaak bereide myofilamenten van 2 soorten, zowel dik als dun. Elke dikke myofilament bevat talloze honderden deeltjes van het gezonde eiwit myosine. Slanke filamenten omvatten 2 haren van het gezonde eiwitactine. De myofibrillen zijn samengesteld uit roterende rijen dikke en ook dunne myofilamenten met hun uiteinden doorschoten. Gedurende de gehele spierspanning schuiven deze in elkaar grijpende rijen filamenten langs elke andere met behulp van kruisbruggen die als tandwielen werken. De kracht voor deze beweging wordt gecreëerd door grotendeels gevulde mitochondriën die de myofibrillen begrenzen.

De medicijnen die worden gebruikt om onzekere spiertaak te neutraliseren, worden antispasmodica beschreven. Deze worden in het bijzonder gebruikt in operaties omdat ze transmissie van bezorgde impulsen naar de spiermassa belemmeren. Bijproducten van hemlock en ook zo'n 50 verschillende andere planten hebben een aangename invloed op spierweefsels.

 

 

Spierverslappers online. Verkoop en wereldwijde levering.

 

 

tizanidine

 

Tizanidine wordt een spiermassa-depressivum gebruikt om te helpen bij het losmaken van bepaalde spiermassa in uw lichaam. Het verlicht de convulsies evenals de verbeterde spiermassentoon veroorzaakt door klinische problemen zoals multiple sclerose of ruggengraatletsel. Dit geneesmiddel wordt af en toe aanbevolen voor verschillende andere toepassingen; vraag uw arts of apotheker voor meer informatie.

Precies hoe gebruik te maken van

Tizanidine komt als een tablet-pc om het via de mond in te nemen. Het wordt normaliter 2 of 3 keer per dag ingenomen. Houd u nauwgezet aan de instructies op uw receptlabel en vraag uw arts of farmacoloog om elk onderdeel te beschrijven dat u niet begrijpt. Neem Tizanidine specifiek in als geleide. Neem het in principe niet in of gebruik het niet regelmatig dan door uw medische professional is aanbevolen.

Geneeskundecursus en systeem

Tizanidine is een agonist op (alfa) 2-adrenerge receptorwebsites en minimaliseert hoogstwaarschijnlijk spasticiteit door presynaptische beperkingen van elektromotorische zenuwcellen te verhogen. In huisdierversies heeft tizanidine geen direct resultaat op skeletspierweefselvezels of het neuromusculaire gewricht en ook geen significant resultaat op monosynaptische wervelkolomreflexen. De resultaten van tizanidine zijn het best op polysynaptische paden. Aangenomen wordt dat de totale impact van deze activiteiten de ondersteuning van de zenuwcellen van de rug van elektrische motoren vermindert.

Het imidazoline-chemische raamwerk van tizanidine behoort tot dat van de anti-hypertensieve medicatie clonidine evenals verschillende andere (alfa) 2-adrenerge agonisten. Geneesmiddelenonderzoek bij huisdieren onthult overeenkomsten tussen beide stoffen, maar toch werd ontdekt dat tizanidine een tiende tot vijftigste (1/50) van de werkzaamheid van clonidine bij afnemende hoge bloeddruk heeft.

 

 

Baclofen wordt gebruikt voor het omgaan met spiermassa-convulsies veroorzaakt door verschillende sclerose of verschillende andere aandoeningen.

 

Precies hoe gebruik te maken van

Gebruik Baclofen zoals gerouteerd door uw medische professional.

Neem Baclofen oraal in, met of zonder voedsel.

Vraag uw zorgverzekeraar wat voor soort vragen u heeft over het gebruik van Baclofen.

Geneeskundecursus en Apparaat

Baclofen is een spiermassa-depressivum. Het verlaagt de regelmaat evenals de mate van spiermassa-convulsies die optreden als een resultaat van neurologische problemen zoals multiple sclerose.

Dosis gemist

Als u een dosis Baclofen mist, gebruik deze dan zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosering, mis dan de gemiste dosis en ga terug naar uw routine-toedieningsroutine. Gebruik niet tegelijkertijd 2 doseringen.

 

 

Metaxalone

 

Metaxalone is een spiermassa-depressivum dat wordt gebruikt om te gaan met skeletspierweefselproblemen zoals ongemak of letsel.

Hoe te gebruiken

Gebruik Metaxalone (Skelaxin) zoals voorgeschreven door uw medische professional. Onderzoek de tag op het medicijn voor specifieke toepassingsrichtlijnen.

Neem Metaxalone (Skelaxin) via de mond, met of zonder voedsel. Inname met voedsel kan het gevaar van slaperigheid of duizeligheid verhogen.

Medicatiecursus en ook apparaat

Metaxalone (Skelaxin) is een spier-depressivum. Het functioneert door zenuwimpulsen (of ongemakservaringen) in de geest te belemmeren.

Skelaxin kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Deze resultaten kunnen nog erger zijn als u het gebruikt met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Skelaxin met zorg. Rijd niet of voer verschillende andere mogelijk gevaarlijke taken uit totdat u precies weet hoe u erop reageert.

Praat met uw arts voorafgaand aan uw alcoholgebruik of gebruik medicatie die slaperigheid kan veroorzaken (bijv. Rusthulp, spiermassaresters) terwijl u Skelaxin gebruikt; het kan in hun impact zijn opgenomen. Vraag uw apotheker als u zich zorgen maakt over welke medicijnen slaperigheid kunnen veroorzaken.

Diabetes mellitus-mensen - Skelaxin kan de uitkomsten van sommige onderzoeken voor plas-suiker veroorzaken als onjuist.

 

 

Colospa

 

Colospa zorgt voor ontspanning van de spiermassa, waardoor onplezierige spiermassa-convulsies worden gestopt. Het medicijn wordt gebruikt bij de behandeling van een kortstondige maag-darmaandoening.

Colospa is een musculotroop krampstillend geneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van een spijsverteringskanaalaandoening. Het wordt eveneens getoond voor de behandeling van intestinale convulsies veroorzaakt door een primitief natuurlijk probleem. Het systeem van zijn activiteit bestaat uit het ontspannen van spijsverteringskanaalweefsels op het mobiele niveau. Colospa belemmert de overdracht van Na + met snelle netwerken van myocyten tot in de cel en voorkomt eveneens het aanvullen van calcium-depot, daarom heeft het een tweelingeffect op darmen waardoor ze terug trappen. Het heeft geen invloed op de spiermassa van de bronchiën of de baarmoeder. Er is geen aanzienlijke beperking van de typische peristaltiek waargenomen. Dit geneesmiddel wordt gebruikt om te gaan met een stuiptrekking van de organen van het maag-lichaam (bestaande uit natuurlijke ziektes), spijsverteringskoliek, gal koliek, kortstondige spijsverteringskanaalstoornis (symptomatische therapie van ongemak en ook pijn, en ook spijsverteringskanaal problemen en ook pijn) bij volwassenen.

Dosis en ook instructies

Geadviseerde dagelijkse dosering van Colospa is 135 mg (1 tabletcomputer) 3 maal daags, idealiter voorafgaand aan gerechten. Geleidelijk kan de dosis worden geminimaliseerd wanneer de gewenste impact daadwerkelijk is behaald.

Veiligheidsmaatregelen

Bij aanstaande klanten is Colospa haalbaar om te gebruiken wanneer het verwachte voordeel van de therapie verder gaat dan de mogelijke bedreiging voor het verwachte kind. Voorkom autorijden of let vooral op wanneer u autorit of ander materieel moet besturen en ook systemen als resultaat van de haalbare wooziness veroorzaakt door Colospa. Precisie moet worden uitgewerkt bij personen met paralytische ileus, een blokkade veroorzaakt door het niet functioneren van het darmkanaal. Van dit medicijn wordt niet gezegd dat het gaat om jongeren jonger dan tien jaar. Praat erover met uw arts als u te maken krijgt met een gebrek aan lichaamsbeweging van het spijsverteringskanaal of nadelige welke vorm van suikers dan ook voordat u Colospa inneemt.

 

 

Lioresal

 

Lioresal (Baclofen) is een analoog van gamma-aminoboterzuur (GABA). Lioresal (Baclofen) wordt gebruikt om te gaan met stijfheid, kracht en stress in de spiermassa (spasticiteit). Lioresal (Baclofen) helpt stuiptrekkingen te verminderen en ook krampen van spierweefsels. Het wordt op dezelfde manier gebruikt om te gaan met tekenen van tal van sclerose of wervelkolomletsel.

Dosering en instructies

Neem Lioresal oraal in met een glas water, met of zonder voedsel. Neem het medicijn op dezelfde manier als gesuggereerd sinds de dosis en het tijdschema kan verschillen, afhankelijk van uw probleem en verschillende andere variabelen. Voorkom het verminderen, pletten of eten van dit medicijn.

Neem Lioresal (Baclofen) niet regelmatig in wanneer dit wordt aanbevolen. Stop niet met het nemen van het anders dan op de aanbevelingen van uw medische professional.

Het kan enige tijd duren voordat de medicatie helpt.

Raadpleeg uw arts die zich zorgen maakt over de juiste dosering voor u.

Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Lioresal (Baclofen) gebruikt, moet u uw arts of apotheker op de hoogte stellen als u er niet van houdt; of als u verschillende andere allergische reacties heeft.

Leid uw arts of drogist op als u bipolaire complicaties, oog-, lever- of nierproblemen heeft.

Blijf uit de buurt van alcoholconsumptiealcohol en rook sigaretten terwijl u met dit geneesmiddel wordt behandeld.

Cautoin wordt voorgesteld tijdens het gebruik van Baclofen door zwangere / zogende dames of jongeren. Oudere personen kunnen veel bewustere bijwerkingen van de medicatie zijn.

Gedurende het kraamtijd moet deze therapie worden gebruikt, juist wanneer dit zeer nodig is.

Omdat deze remedie door de huid kan worden opgenomen, kunnen vrouwen die verwachtingsvol zijn of zich kunnen voorstellen dit medicijn niet onder controle krijgen.

Haalbare bijwerkingen

Een van de meest voorkomende bijwerkingen zijn huiduitslag, jeuk of netelroos, ongemak van het bovenlichaam, migraine, misselijkheid of braken, enzovoort. Een extreem ernstige allergie gebeurt bijna nooit. Veel mensen die dit medicijn gebruiken hebben geen significante nadelige effecten.

Breng een bezoek aan uw arts of apotheker voor nog meer informatie.

 

 

Robaxin

 

Robaxin is een spiermassa-depressivum dat wordt gebruikt voor het verlichten van spiermassa-ongemakken en ook voor pijn veroorzaakt door spanningen en stress. Gebruik het in combinatie met fysieke behandeling en rest voor het beste resultaat.

Dosis en ook instructies

Neem het oraal in, met of zonder voedsel / melk.

De voorgestelde dosering voor volwassenen: is 4 tabletcomputers, elke dag 4 keer, maar er is daadwerkelijk herstellende actie bereikt met doseringen die driemaal daags minder zijn dan 1 tabletcomputer.

Kinderen: niet geadviseerd.

Houd rekening met het volgende: deze richting wordt hier eenvoudigweg ter evaluatie gegeven. Het is echt nodig om te praten met uw arts voorafgaand aan gebruik. Het helpt u om de beste resultaten te verkrijgen.

Voorzorgsmaatregelen

Gebruik zorg met nier- of leverproblemen. Bovendien kan Robaxin slaperigheid of wooziness veroorzaken, wat hun vermogen om auto of apparatuur te runnen zou kunnen schaden. Aangezien Robaxin mogelijk een depressieve werking heeft, mogen cliënten het niet samen met alcohol gebruiken, evenals verschillende andere downers.

 

 

Parafon

 

Parafon (chlorzoxazon) helpt bij het verminderen van het ongemak en de strakheid van het spierweefsel en kan ook omgaan met spierziekte-convulsies.

Wat moet mijn medisch specialist herkennen voordat ik dit medicijn gebruik?

Ze moeten begrijpen of u een van deze problemen heeft:

consumeer dagelijks alcohol met meer dan 3 alcohol bestaande uit dranken

leverziekte

een ongebruikelijke of allergie voor chlorzoxazon, verschillende andere medicijnen, lactose, voedingsmiddelen, kleurstoffen of chemicaliën

verwachtend of pogend om te verwachten

borstvoeding

Ongunstige effecten die u zo snel mogelijk aan uw arts of zorgdeskundige moet melden:

allergieën zoals huiduitslag, jeuk of netelroos, zwelling van het gezicht, lippen of tong

donkerbruin plassen

probleem met ademhalen

hoge temperatuur

onbehagen of overgeven

ernstige buikpijn

abnormaal zwak of vermoeid

geel worden van de huid of het wit van de ogen

Koop goedkoop Parafon (Chlorzoxazone) online. Bestel gemeenschappelijke Parafon met kortingspercentage.

 

 

Skelaxin

 

Skelaxin (Metaxalone) is een spier-depressivum. Skelaxin-banen door zenuwimpulsen (of ongemakservaringen) in de geest te belemmeren. Skelaxin wordt gebruikt samen met de rest en als fysieke behandeling om te gaan met skeletspierweefselproblemen zoals ongemak of letsel.

Skelaxin wordt voorgesteld als een aanvulling op de rest, fysieke behandeling en ook verschillende andere stappen voor het verlichten van pijn in verband met ernstige, ongemakkelijke bot- en gewrichtsproblemen. De instelling van de activiteit van dit medicijn is eigenlijk niet duidelijk herkend, maar kan mogelijk verband houden met de kalmerende huizen. Metaxalone maakt gespannen skeletale spierweefsels bij de man niet recht losser.

Dosering en instructies

De voorgestelde dosering voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar is één tablet van 800 mg 3 tot 4 keer per dag.

Veiligheidsmaatregelen

Het is niet duidelijk of dit medicijn wordt geproduceerd in de moedermelk. Als basisverordening moet de verpleging niet worden opgevolgd terwijl een persoon een medicijn krijgt omdat tal van geneesmiddelen worden uitgescheiden in de moedermelk.

Zowel de veiligheid als de prestaties bij jongeren van 12 jaar en ouder zijn niet ontwikkeld

Dit medicijn kan je licht in het hoofd of traag maken. Rijd niet, gebruik geen apparatuur of voer een taak uit waarvoor u op de hoogte moet worden gehouden, totdat u ervoor zorgt dat u dergelijke taken veilig kunt uitvoeren. Beperking van alcoholen.

Contra

U mag dit medicijn niet gebruiken als u niet van metaxalone houdt, of als u:

- bloedarmoede (afwezigheid van rode bloedcellen) ;.

- ernstige nierziekte; of.

- extreme leverziekte.

Krijg online economische Skelaxin (Metaxalone). Bestel gemeenschappelijke Skelaxin met prijsverlaging.

 

 

Zanaflex

 

Zanaflex is een spierontspanner om spasticiteit op te lossen, het functioneert kort afwikkelend spiermassavol van de gespannen, inflexibele spiermassa.

Zanaflex (Tizanidine) komt uit een kuur van spier-depressiva. Het wordt gebruikt bij de behandeling van stuiptrekkingen, krampen en ook stijfheid van spierweefsels. Zanaflex (Tizanidine) wordt bovendien off-label aanbevolen voor frustraties van migrainehoofdpijn en ook als anticonvulsief middel.

Dosering en instructies

Neem Zanaflex (Tizanidine) via de mond in met een glas water, met of zonder voedsel. Blijf uit de buurt van het verminderen, pletten of eten van dit medicijn.

Neem Zanaflex (Tizanidine) niet regelmatig in wanneer dit wordt aanbevolen. Geef u niet over anders dan op advies van uw arts.

Het kan enige tijd duren voordat de medicatie helpt.

Raadpleeg uw medische professional die zich zorgen maakt over de juiste dosering voor u.

Voorzorgsmaatregelen

Voorkom alcoholgebruik door alcohol en het roken van sigaretten terwijl u met dit medicijn wordt behandeld.

Oudere personen kunnen veel bewustere bijwerkingen van de medicatie zijn.

Breng uw arts op de hoogte als u een nier- of leveraandoening of hypertensie heeft; als u aanstaande of borstvoeding geeft.

Contra

Zanaflex (Tizanidine) hoeft niet te worden gebruikt door zwangere of zogende dames of kinderen, naast door cliënten die daadwerkelijk een reactie van overgevoeligheid voor het hebben getoond.

Het is gecontra-indiceerd om tizanidine samen met bescheiden of krachtige CYP1A2-preventies te gebruiken.

 

 

Infusium Actueel

 

Infusium Actuele ongemakverlichtingsspray is ontwikkeld om het dagelijkse spierpijn-ongemak, nek- en rugpijn, gewrichtspijn en ook basispijnen en ongemakken die we onszelf voordoen, te verlichten en te elimineren.

Rapid Performing - Functies bij oproep;

Pass Through Deep - Gaat naar waar spierweefsels en gewrichten zijn beschadigd;

Geen vereiste om te benadrukken - Droogt snel uit;

Non-Greasy - Zal kleding niet bezoedelen.

Precies hoe te gebruiken

Spray 1-3 keer het gebied dat u dwars zit, en ook Infusium Topical zal u zeker niet laten wachten op zijn activiteit.

Medicatiecursus en ook apparaat

Infusium Topical is een geavanceerde oplossing die de erkende pijnstillende werking van menthol met Glucosamine en MSM integreert.

Menthol is een onderdeel dat wordt erkend vanwege zijn airconditioning en ook antibacteriële residentiële of commerciële eigenschappen. Het wordt gebruikt in lokaal prep werk om hun permeatie via het oppervlak van de huid te helpen. Menthol verandert de ongemakkelijkheidsmelding met een airco-gevoel om een ​​kortstondige remedie te bieden voor plaatselijk ongemak.

Glucosamine heeft bewezen betrouwbaar te zijn in het verminderen van osteo-artritisongemakken, het herstellen van kraakbeenmateriaal, het herstellen van synoviale vloeistof en het bevestigen van gewrichten die daadwerkelijk zijn geschaad door osteo-artritis.

Methylsulfonylmethane, is de allereerste veilige, volledig natuurlijke, neveneffectvrije oplossing voor veel soorten ongemak en ontstekingsproblemen.

 

 

Himcospaz

 

Himcospaz heeft een direct ontspannend resultaat op de gladde spiermassa en belemmert ook de spanningen die worden veroorzaakt door talrijke spasmogenen (verbindingen die convulsies veroorzaken). Terwijl het elimineren van niet-specifieke maagkoliek, verhoogt Himcospaz de voedselvertering en beheert het de losheid van de darmen. Himcospaz reguleert menstruatiepijn en ook ongemak voorafgaand aan de menstruatiecyclus.

Precies hoe gebruik te maken van

Raadpleeg uw arts om de dosis aan te bevelen die het best bij uw probleem past.

Medicatiecursus en apparaat

Himcospaz heeft een recht ontspannen resultaat op de gladde spiermassa en voorkomt ook de spanningen veroorzaakt door een aantal spasmogenen (verbindingen die convulsies veroorzaken). Terwijl het elimineren van niet-specifieke maagkoliek, verbetert Himcospaz de voedselvertering en beheert ook de losheid van de darmen. Himcospaz reguleert menstruatiepijn en ook ongemak voorafgaand aan de menstruatiecyclus.

 

 

Site page