Izom relaxánsok. Közös információ.

Kezelés és gyógyszerek.

Izom relaxánsok - közös információ

 

Az izomlazító szerek olyan gyógyszerek vagy kezelések, amelyek az izomszöveti kényelmetlenség enyhítésére, valamint a görcsökben rendkívül megszerzett izomszövetek enyhítésére szolgálnak. Néhány izom-relaxáns gyógyszer befolyásolhatja az elmét, és néhányuk addiktív.

Izomtömeg vagy izomtömeg sejtek görcsössége, spontán és ritka szörnyű szigorítása. A helyreállító görcsöket vagy a fájdalmat egy ritkán meghosszabbított és szilárd izomfeszültség jellemzi, és a szabadidő fokozatosan jelentkezik. A tónusos görcsök súlyos példa a tetanusz, amelyben a görcsök olyan szörnyűek, hogy elviseljék a légzést. A különféle más típusú görcsökben, az úgynevezett klónos görcsökben, az ütközött izomtömeg szorításai ismétlődően, erővel és gyors sorrendben fordulnak elő, hasonlóan váratlan és állandó leisúrákkal. A klónos görcsök egyik pontja az epilepszia és a görcsös hisztéria.

Az izomtömeg, a sejtek vagy az állat testének szerve, amelyet a megegyezés szerinti kapacitás azonosít, általában az idegrendszerből származó stimulációra adott visszajelzésben. Az összes izomtömeg standard rendszere a myofibril, egy min. Szálszerű keret, amely összetett, egészséges fehérjékből áll. Mindegyik izomtömeg vagy rost számos myofibrilből áll, amelyeket gyakran 2 féle, vastag és vékony myofilamentek alkotnak. Minden vastag myofilament számos, az egészséges fehérje miozin részecskét tartalmaz. A karcsú szálak tartalmazzák az egészséges fehérje aktin 2 szőrét. A myofibrillek vastag és vékony myofilamentumok forgó soraiból állnak, amelyek végei egymásba illeszkednek. Az izomtömörítés során ezek a szálak egymásba osztott sorai egymáson áthúzódó keresztmetszeteket használnak, amelyek fogaskerekekként működnek. Ennek a mozgásnak a hatalmát nagyrészt töltött mitokondriumok alkotják, amelyek határolják a myofibrilleket.

A bizonytalan izom feladat semlegesítésére használt gyógyszereket spasmodikumok ismertetik. Ezeket bizonyos műveletekben használják, mivel akadályozzák az aggódó impulzusok továbbítását az izomtömegre. A hemlokk melléktermékei és mintegy 50 különböző növény is élvezetes hatást gyakorol az izomszövetekre.

 

 

Izom relaxánsok online. Eladás és világszerte történő szállítás

 

 

Tizanidine

 

A Tizanidine egy izomtömeg-depresszáns, melyet a testben lévő izomtömeg csökkentésére használnak. Ez enyhíti a görcsöket, valamint a klinikai problémák által kiváltott fokozott izomtömeg, például a szklerózis vagy a gerinc sérülése. Ezt a gyógyszert alkalmanként számos más felhasználásra ajánljuk; forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez további részletekért.

Pontosan hogyan kell használni

A Tizanidine tabletta számítógépként kerül szájon át. Rendszerint naponta kétszer vagy háromszor kerül sor. Óvatosan tartsa be a recept címkéjén található utasításokat, és kérje meg orvosát vagy gyógyszerészét, hogy írjon le semmilyen összetevőt, amit nem ért. A Tizanidine-t kifejezetten vezessük. Ne vegye be alapvetően a gyógyszert, és ne vegye be rendszeresen, mint amennyit az orvosa javasolta.

Orvostudományi kurzus és rendszer

A tizanidin agonista az (alfa) 2-adrenerg receptorok weboldalán, valamint a valószínűleg minimálisra csökkenti a spaszticitást az elektromos motoros idegsejtek preszinaptikus korlátozásával. A kedvtelésből tartott állatok változataiban a tizanidinnak nincs egyenes eredménye a csontváz izomrostjain vagy a neuromuszkuláris ízületen, és nincs jelentős eredménye a monoszinaptikus gerinc reflexekre. A tizanidin eredményei a legjobbak a poliszinaptikus utakon. Ezeknek a aktivitásoknak a teljes hatása csökkenti a hátsó elektromos motoros idegsejtek segítségét.

A tizanidin imidazolin kémiai kerete a vérnyomáscsökkentő klonidin, valamint más (alfa) 2-adrenerg agonistáké. A háziállatokban végzett gyógyszerkutatások hasonlítanak a két anyag közötti hasonlóságra, ugyanakkor a tizanidin a klonidin hatékonyságának egy tized-egyötödét (1/50) mutatja a magas vérnyomás csökkentésében.

 

 

A baklofent használják a sclerosis multiplex által kiváltott izomtömeg-görcsök kezelésére vagy más egyéb körülmények között.

 

Pontosan hogyan kell használni

Használat Baclofen az orvosi szakember által megadott módon.

A Baclofen-t szájon át, étellel vagy anélkül kell bevenni.

Kérdezze meg egészségügyi szolgáltatójától, hogy milyen kérdéseket tehet fel a Baclofen használatára vonatkozóan.

Orvostudományi kurzus és eszköz

A baklofen izomtömeg-depresszáns. Ez csökkenti az izomtömeg görcsök rendszerességét és mértékét, amelyek neurológiai problémák, mint pl.

Hiányzik az adagolás

Ha kihagyja a Baclofen adagját, használja azt. Ha közel van a következő adagolás ideje, hagyja ki a kihagyott adagot, és térjen vissza a rutin alkalmazásra. Ne használjon egyszerre két adagot.

 

 

metaxalon

 

Metaxalone egy izomtömeg-depresszáns, amelyet a vázizomzat problémáinak kezelésére használnak, például kényelmetlenséget vagy sérülést.

Csak hogyan kell használni

Használja a Metaxalone-t (Skelaxin) az orvosi szakemberek irányításával. Vizsgálja meg a gyógyszer címkéjét a speciális alkalmazási irányelvek tekintetében.

Vegyük be a szájüregben a metakonont (Skelaxin) étellel vagy anélkül. A táplálékkal való bevétel növelheti az álmosság vagy a fejfájás veszélyét.

Gyógyszeres kezelés és az eszköz

A betaxalon (Skelaxin) egy izomszöveti depresszáns. Úgy működik, hogy megakadályozza az idegimpulzusokat (vagy a kényelmetlenség tapasztalatait) az elmében.

A Skelaxin álmosságot vagy könnyedséget okozhat. Ezek az eredmények még rosszabbak lehetnek, ha alkoholt vagy bizonyos gyógyszereket szed. Használja a Skelaxint óvatosan. Ne vezessen vagy hajtson végre más, esetleg veszélyes munkát, amíg nem ismeri fel pontosan, hogyan reagál rá.

Beszéljen kezelőorvosával, mielőtt elkezdené alkoholt vagy olyan gyógyszereket használni, amelyek álmosságot okozhatnak (pl. Pihenő segítség, izomtömeg relaxerek) a Skelaxin használatakor; tartalmazhatja hatásaikat. Kérdezze meg gyógyszerészét, ha aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy mely gyógyszerek okozhatnak álmosságot.

A cukorbetegségben szenvedő emberek - A Skelaxin előidézheti a pisilcukor néhány vizsgálatának eredményeit.

 

 

Colospa

 

A Colospa az izomtömeg szabadidősségét hozza létre, megállítva a kellemetlen izomtömeg görcsöket. A gyógyszert rövid ideig tartó emésztőrendszeri rendellenességek kezelésére használják.

A Colospa egy muszulotróp görcsoldó szer, amelyet a cranky emésztőrendszeri rendellenesség kezelésében használnak. Hasonlóképpen látható a primitív természetes probléma által kiváltott intesztinális görcsök kezelésére is. Tevékenységének rendszere az emésztőrendszer izomszövetének mozgó fokozatú pihenésében áll. Colospa megakadályozza a Na + gyors transzformációját a myocyte gyors hálózataival, valamint megakadályozza a kalcium-depó feltöltését, ezért kettős hatást gyakorol a belekre, hogy rúgjon vissza. Nem befolyásolja a hörgők vagy méhek izomtömegét. A tipikus perisztaltikát nem figyelték meg jelentős mértékben. Ezt a gyógyszert használják a gyomorszervek görcsrohamainak kezelésére (természetes betegség miatt), az emésztőrendszerben, az epe kolikában, a rövid temperált emésztőrendszeri rendellenességben (a kényelmetlenség és a fájdalmak tüneti kezelése, valamint az emésztőrendszeri problémák). és a fájdalom) felnőtteknél.

Adag és utasítások

A Colospa napi adagja 135 mg (1 tabletta számítógép) naponta háromszor, ideális esetben az edények előtt. A dózis fokozatosan minimalizálható, ha az előnyös hatás ténylegesen megtörtént.

Biztonsági intézkedések

A várandós ügyfeleknél a Colospa akkor használható, ha a terápia várható előnye túlmutat a várható gyermekre gyakorolt ​​esetleges veszélyeken. Megakadályozza a vezetést, vagy különös figyelmet szenteljen, ha a Colospa által kiváltott kivitelezhető kényelemnek köszönhetően bármilyen berendezést és rendszert kell vezetnie. A paralytikus ileus-ban szenvedő egyéneknél pontosan meg kell dolgozni, ami a bélrendszer jellemzőinek hiánya által okozott elzáródás. Ez a gyógyszer nem ajánlott a tíz év alatti fiatalok kezelésére. Beszéljen kezelőorvosával, ha az emésztőrendszer gyakorlásának hiányával vagy a Colospa bevételét megelőzően bármilyen káros cukorral foglalkozik.

 

 

Lioresal

 

A Lioresal (baklofen) a gamma-aminovajsav (GABA) analógja. A Lioresal (Baclofen) az izomtömeg (spaszticitás) merevségének, szilárdságának és stresszének kezelésére szolgál. A Lioresal (baklofen) segíti a görcsök enyhítését és az izmok görcsösödését. Hasonlóképpen alkalmazzák számos szklerózis vagy gerinc sérülés jeleinek kezelésére.

Adag és utasítások

A Lioresal-t szájon át egy pohár vízzel, étellel vagy anélkül kell bevenni. Vegyük a gyógyszert ugyanúgy, ahogyan azt javasoltuk, mivel a dózis és a menetrend is eltérhet a problémától és más változóktól függően. Megakadályozza a gyógyszer csökkentését, összezúzódását vagy étkezését.

Ne vegye rendszeresen a Lioresal-t (Baclofen) az ajánlottnál. Ne hagyja abba a szedését, kivéve az orvosának ajánlásait.

Előfordulhat, hogy időbe telik, amíg a gyógyszer segíti.

Forduljon orvosához, ami aggasztja a helyes adagot.

Megelőző intézkedések

A Lioresal (Baclofen) szedése előtt tájékoztassa orvosát vagy gyógyszertárát, ha nem tetszik; vagy ha számos más allergiás reakciója van.

Ha bipoláris szövődményekkel, szem-, máj- vagy veseelégtelenséggel rendelkezik, oktassa orvosát vagy drogériáját.

Tartsuk távol az alkoholtartalmú alkoholt, valamint a cigarettát a gyógyszerrel való kezelés ideje alatt.

Cautoin-t javasolnak, ha a baklofent terhes / szoptató hölgyek vagy fiatalok használják. Az idősek sokkal érzékenyebbek lehetnek a gyógyszerek káros hatásainak.

Az anyaság egész ideje alatt ezt a terápiát csak akkor kell alkalmazni, amikor csak szükség van rá.

Mivel ezt a gyógyszert a bőr áztatja, a hölgyek, akik várandósak, vagy esetleg elképzelniük kell, hogy ne irányítsák ezt a gyógyszert.

Lehetséges káros hatások

Az egyik leggyakoribb mellékhatás a bőr kitörése, viszketés vagy csalánkiütés, felsőtest-kellemetlen érzés, migrén, hányinger vagy hányás stb. Rendkívül súlyos allergia alig fordul elő. Sokan használják ezt a gyógyszert nem jelentenek jelentős káros hatást.

További információkért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

 

 

Robaxin

 

A Robaxin egy izomtömeg-depresszáns, amely az izomtömeg kényelmetlenségének és a törzsek által okozott fájdalom enyhítésének, valamint a stressznek a használatára is alkalmas. Használja fel a fizikai kezeléssel és a maradékgal a legjobb eredmény érdekében.

Adag és utasítások

Vegyük szájon keresztül étellel vagy tej nélkül vagy anélkül.

A javasolt adag felnőtteknek: 2 tabletta, a napi 4-szeres, de a helyreállító akciót naponta kétszer 1 tablettát csökkentő adagokkal érik el.

Gyerekek: Nem ajánlott.

Ne feledje: ez az irányvonal itt csak az értékeléshez biztosított. Tényleg meg kell beszélnie kezelőorvosával a felhasználás előtt. Segítséget nyújt a legjobb eredmények eléréséhez.

Megelőző intézkedések

Vese- vagy májbetegségek kezelése. A Robaxin emellett álmosságot vagy hajlékonyságot okozhat, ami kárt okozhat a gépkocsi vagy felszerelés futtatására. Mivel a Robaxin alapvető depresszív hatással bírhat, az ügyfeleknek nem szabad alkohollal, sem más más lejtőkkel használni.

 

 

Parafon

 

A parafon (klór-oxoxon) segít a kényelmetlenség és az izomszövet feszességének enyhítésében, valamint az izomszöveti görcsök kezelésében is.

Mit kell elismernem az egészségügyi szakembernek, mielőtt ezt a gyógyszert szedném?

Meg kell érteniük, ha bármilyen problémája van:

naponta több, mint 3 alkoholt tartalmazó alkoholt fogyasztanak

májbetegség

ritka vagy allergiás a klór-oxoxonra, különböző gyógyszerekre, laktózra, élelmiszerekre, színezékekre vagy vegyszerekre

várakozó vagy várakozásra törekvő

szoptatás

A mellékhatások, amelyeket jelenteni kell az orvosnak vagy az egészségügyi szakembernek:

allergiák, mint a bőr kitörése, viszketés vagy csalánkiütés, az arc, az ajkak vagy a nyelv megduzzadása

sötétbarna pisi

légzési probléma

magas hőmérsékletű

nyugalom vagy kidobás

súlyos hasi kellemetlenség

abnormálisan gyenge vagy fáradt

a bőr vagy a szem fehérje sárgulása

Vásároljon olcsó Parafon (Chlorzoxazone) online. Rendeljen közös Parafon-ot diszkontrátával.

 

 

Skelaxin®

 

A Skelaxin (Metaxalone) egy izom-depresszáns. Skelaxin munkák az idegimpulzusok (vagy diszkomfort tapasztalatok) akadályozásával az elmében. A Skelaxint a maradékanyaggal együtt használják, valamint fizikai kezeléssel kezelik a vázizomzat problémáit, például kényelmetlenséget vagy sérülést.

A Skelaxint a maradék, a fizikai kezelés kiegészítéseként, valamint a súlyos, kényelmetlen csont- és ízületi problémákkal kapcsolatos fájdalmak enyhítésére szolgáló egyéb lépésekben javasoljuk. Ennek a gyógyszernek a meghatározása valójában nem volt egyértelműen ismert, de lehet, hogy a nyugtató otthonokhoz kapcsolódik. A metaxalone nem oldja meg egyenesen a feszült csontváz izmokat hímben.

Adag és utasítások

A felnőttek és a 12 év feletti fiatalok javasolt adagja egy 800 mg-os tabletta naponta 3-4-szer.

Biztonsági intézkedések

Nem értették, hogy ez a gyógyszer emberi tejben termelt-e. Alapvető szabályozásként az ápolást nem szabad alkalmazni, ha egy személy gyógyszert szed, mert számos gyógyszer szekretálódik az anyatejbe.

Az alábbiakban felsorolt ​​12 éves korú fiatalok biztonságát és teljesítményét még nem fejlesztették ki

Ez a gyógyszer könnyed vagy lassú lehet. Ne vezessen, ne használjon berendezéseket, és ne végezzen semmilyen feladatot, amely felhívja a figyelmet, amíg meg nem győződik arról, hogy biztonságosan végrehajthatja az ilyen feladatokat. Korlátozó alkoholok.

Ellenjavallatok

Nem használhatja ezt a gyógyszert, ha nem tetszik a metaxalone, vagy ha:

- anémia (vörösvértest hiánya);

- súlyos vesebetegség; vagy.

- extrém májbetegség.

Gazdaságos Skelaxin (Metaxalone) online. Rendelje meg a közös Skelaxint az árcsökkentéssel.

 

 

Zanaflex

 

A Zanaflex izomtömeg relaxáló a spaszticitás kezelésére, és rövid időn keresztül izomtömeget kelt a feszült, rugalmatlan izomtömegből.

A Zanaflex (Tizanidine) az izmok depresszánsaiból származik. Ezt görcsrohamok, görcsök, valamint az izomszövetek merevségének kezelésére használják. A Zanaflex (Tizanidine) emellett a migrénes fejfájás frusztrálására és antikonvulzív szerként is javasolt.

Adag és utasítások

A Zanaflex-et (Tizanidine) szájon át egy pohár vízzel, étellel vagy anélkül kell bevenni. Tartsd távol a gyógyszert csökkentő, összenyomó vagy étkezési lehetőségtől.

Ne vegye rendszeresen a Zanaflex-et (Tizanidine), mint amennyit ajánlott. Ne adja át azt, kivéve az orvos útmutatásait.

Előfordulhat, hogy időbe telik a gyógyszerek támogatása.

Forduljon orvosához, ami aggasztja a helyes adagot.

Megelőző intézkedések

Megakadályozzák az alkoholfogyasztás alkoholt, valamint a cigaretta dohányzását a gyógyszerrel való kezelés alatt.

Az idősek sokkal érzékenyebbek lehetnek a gyógyszerek káros hatásainak.

Értesítse orvosát, ha vese- vagy májbetegsége, magas vérnyomása van; ha várandós vagy szoptat.

Ellenjavallatok

A Zanaflex-et (Tizanidine) nem szabad terhes vagy szoptató hölgyek vagy gyerekek használni, hanem olyan ügyfelek mellett, akik túlérzékenységet mutattak rá.

Ellenjavallt a tizanidin alkalmazása a szerény vagy erős CYP1A2 megelőzéssel együtt.

 

 

Infusium Topical

 

Infusium A helyi izomfájdalmak, a nyaki és a hátfájás, az ízületi diszkomfort, valamint az alapvető fájdalmak, valamint a kényelmetlenségek, valamint az általunk tapasztalt kényelmetlenségek enyhítésére és kiküszöbölésére kifejlesztett helyi diszkomfort csillapító spray.

Gyors végrehajtás - funkciók híváskor;

Mélyen halad át, ahol az izmok és az ízületek károsodnak;

Nincs szükség arra, hogy hangsúlyozzuk - haladéktalanul kiszárad;

Nem zsíros - Nem zavarja a ruhákat.

Pontosan hogyan kell használni

Csak permetezzen 1-3-szor a területet, ami bajba kerül, és az Infusium Topical természetesen nem fog várni a tevékenységét.

Gyógyszeres kezelés és az eszköz

Az Infusium Topic egy kifinomult megoldás, amely integrálja a Mentol és a glükózamin, valamint az MSM által elismert fájdalomcsillapító hatást.

A mentol a légkondicionáló és a baktériumellenes lakó- vagy kereskedelmi tulajdonságok szempontjából elismert komponens. Helyi előkészítési munkában hasznosítják a bőr felületén való áthatolásukat. A mentol megváltoztatja a kényelmetlenség üzenetét egy légkondicionáló érzéssel annak érdekében, hogy rövidtávú gyógyszert nyújtson a lokalizált kényelmetlenségért.

A glükózamin valóban megbízhatónak bizonyult az oszteo arthritis diszkomfortjának csökkentésében, a porcanyag rögzítésében, a szinoviális folyadék helyreállításában, valamint az oszteo arthritis által károsodott ízületek rögzítésében.

A metil-szulfonil-metán az első, biztonságos, természetes, mellékhatásmentes megoldás sokféle kényelmetlenségre és gyulladásos problémákra.

 

 

Himcospaz

 

A Himcospaz egyenesen pihentető eredményt ad a sima izomtömegre, és gátolja a számos spasmogén által előidézett szorítást (görcsöket létrehozó vegyületek). A Himcospaz a nemspecifikus gyomor-colikát megszüntetve növeli az élelmiszer-emésztést, valamint a nyelőcső lazaságát is. A himcospaz a menstruációs fájdalmak és a menstruációs ciklus előtti kellemetlen érzést szabályozza.

Pontosan hogyan kell használni

Kérjük, forduljon kezelőorvosához, hogy ajánlja az ideális dózisnak megfelelő adagot.

Gyógyszeres kezelés, valamint az eszköz

A Himcospaz egyenesen pihentető eredményt ad a sima izomtömegre, és megakadályozza a számos spasmogén által okozott szűkítést (görcsöket létrehozó vegyületek). A Himcospaz a nem specifikus gyomor-kolikát megszüntetve fokozza az élelmiszer-emésztést, és kezeli a belek lazaságát is. A himcospaz a menstruációs fájdalmak és a menstruációs ciklus előtti kellemetlen érzést szabályozza.

 

 

Site page