Lihasrelaksantit. Yleistä tietoa.

Hoito ja lääkkeet.

Lihasrelaksantit - yhteiset tiedot

 

Lihaksen relaksantit ovat lääkkeitä tai hoitoja, joita käytetään lievittämään lihaskudoksen epämukavuutta ja myös rentouttavia lihaskudoksia, jotka ovat poikkeuksellisen hankittuja kouristuksissa. Jotkut lihasrelaksanttiset lääkkeet saattavat vaikuttaa mieleen ja myös jotkut ovat riippuvuutta aiheuttavia.

Kouristukset, spontaani ja harvinainen kauhea kiristäminen lihasmassaa tai lihasmassaa. Palauttavat kouristukset tai kipu tunnistetaan melko pitkittyneellä ja kiinteällä lihaksen kiristymisellä, ja vapaa-aika tapahtuu vähitellen. Tonninen kouristusten vakava esiintyminen on tetanus, jossa kouristukset ovat niin hirvittäviä, että ne kestävät hengityksen. Erilaisissa muissa kouristuksissa, joita kutsutaan kloonisiksi kouristuksiksi, esiintyvien lihasmassojen kiristyminen tapahtuu toistuvasti, voiman avulla ja myös nopeassa järjestyksessä, samalla tavoin odottamattomilla ja myös jatkuvilla leisureilla. Yksi tapauksista, joissa esiintyy kloonisia kouristuksia, on epilepsia ja myös kouristava hysteria.

Lihasmassi, solut tai lemmikkirakenteen elin, joka on tunnistettu kapasiteetilla sopimukseen, yleensä palautteena hermojärjestelmän stimulaatioon. Kaiken lihasmassan vakiojärjestelmä on myofibril, min, kierteinen kehys, joka koostuu monimutkaisista terveistä proteiineista. Jokainen lihassolu tai kuitu koostuu lukuisista myofibrileistä, jotka koostuvat usein valmistetuista 2-tyyppisistä myofilamenteista, jotka ovat paksuja ja ohuita. Jokainen paksu myofilamentti sisältää lukuisia satoja hiukkasia terveestä proteiinista. Ohuet filamentit sisältävät 2 karvaa terveen proteiinin aktiinista. Myofibrillit koostuvat paksujen ja ohuiden myofilamenttien pyörivistä riveistä, joiden päät on lomitettu. Koko lihasjännityksen aikana nämä interdigitoidut filamenttirivit liukuvat pitkin kutakin toista muuta käyttäen siltojen avulla toimivia ristisilloja. Tämän liikkeen voimaa luovat pitkälti täytetyt mitofondrit, jotka rajaavat myofibrillit.

Epäselvän lihastehtävän neutraloimiseksi käytetyt lääkkeet kuvataan antispasmodics. Näitä käytetään tietyissä toiminnoissa, koska ne estävät huolestuneiden impulssien välittämisen lihasmassaan. Hemlock-sivutuotteilla ja myös noin 50 muulla kasveilla on miellyttävä vaikutus lihaksiin.

 

 

Lihaksen relaksantit verkossa. Myynti ja toimitus maailmanlaajuisesti.

 

 

titsanidiinia

 

Tizanidiini on lihasmassaa alentava aine, jota käytetään auttamaan lievittämään kehon erityistä lihasmassaa. Se lievittää kouristuksia sekä lisääntynyttä lihasmassaa, joka johtuu kliinisistä ongelmista, kuten useista skleroosista tai selkärangan vammoista. Tätä lääkettä suositellaan joskus muille käytöille; kysy lääkäriltä tai farmakologilta lisätietoja.

Miten käyttää

Tizanidiini tulee tablet-tietokoneena, joka ottaa sen suun kautta. Se on tavallisesti 2 tai 3 kertaa päivässä. Noudata tarkasti reseptiäsi koskevia ohjeita ja pyydä myös lääkäriltäsi tai farmakologilta kuvaamaan mitä tahansa komponenttia, jota et ymmärrä. Ota Tizanidine nimenomaan ohjatuksi. Älä ota sitä pohjimmiltaan tai ota sitä säännöllisesti lääkärin ehdotuksen mukaisesti.

Lääketieteen kurssi sekä järjestelmä

Tizanidiini on (alfa) 2 -adrenergisen reseptorin verkkosivustojen agonisti, ja todennäköisesti se minimoi spastisuuden nostamalla sähkömoottorien hermosolujen presynaptista rajoitusta. Lemmikkiversioissa tizanidiinilla ei ole suoraa tulosta luuston lihaskudoksista tai neuromuskulaarisesta liitoksesta, eikä myöskään merkittävää tulosta monosynaptisilla selkärangan reflekseillä. Tizanidiinin tulokset ovat parhaiten polysynaptisilla poluilla. Näiden aktiviteettien kokonaisvaikutuksen uskotaan vähentävän takasähkömoottorin hermosolujen apua.

Tizanidiinin imidatsoliinikemiallinen kehys kuuluu antihypertensiivisen lääkityksen klonidiinin ja useiden muiden (alfa) 2-adrenergisten agonistien piiriin. Lemmikkieläinten lääketutkimukset osoittavat samankaltaisuutta molempien aineiden välillä, mutta tisanidiinilla havaittiin olevan yksi kymmenes-viisikymmentä (1/50) klonidiinin tehosta korkean verenpaineen alentamisessa.

 

 

Baklofeenia käytetään hoidettaessa lihasmassan kouristuksia, jotka aiheutuvat useista skleroosista tai erilaisista muista olosuhteista.

 

Miten käyttää

Käyttö Baclofen, kuten lääkärisi ohjaa.

Ota baklofeeni suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Kysy terveydenhuollon harjoittajalta mitä tahansa tutkimuksia, joita saatatte koskea Baclofenin käytöstä.

Lääketieteen kurssi sekä laite

Baklofeeni on lihasmassaa alentava aine. Se alentaa lihasten kouristusten säännöllisyyttä ja laajuutta, joka tapahtuu neurologisten ongelmien, kuten useiden skleroosien, seurauksena.

Puuttui annoksesta

Jos unohdat annoksen Baclofen, käytä sitä asap. Jos seuraava annostus on melkein aika, jätä unohtunut annostus ja palaa rutiinihoitoon. Älä käytä 2 annosta samanaikaisesti.

 

 

Metaxalone

 

Metaxalone on lihasmassan masennuslääke, jota käytetään käsittelemään luuston lihasten ongelmia, kuten epämukavuutta tai vammaa.

Vain miten käyttää

Käytä Meksaksonia (Skelaxin) lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkasta lääkkeen tunniste tietyistä käyttöohjeista.

Ota beetaksalonia (Skelaxin) suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Ravinnon ottaminen ruoan kanssa saattaa aiheuttaa uneliaisuuden tai huimauksen.

Lääkehoito ja laite

Metaxalone (Skelaxin) on lihaksen masennuslääke. Se toimii estämällä hermopulsseja (tai epämukavuutta kokemuksia) mielessä.

Skelaxin saattaa aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä tulokset saattavat olla vielä pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Skelaxinia varoen. Älä aja tai harjoita muita vaarallisia töitä ennen kuin tunnistat tarkalleen, miten siihen reagoit.

Keskustele lääkärisi kanssa ennen alkoholia tai lääkkeitä, jotka saattavat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. Lepoapua, lihasmassaa rentouttavia) kun käytät Skelaxinia; se voi sisältää niiden vaikutuksia. Kysy lääkäriltäsi, jos sinulla on huolta siitä, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.

Diabetes mellitus ihmiset - Skelaxin saattaa aiheuttaa joidenkin tutkimusten tulokset, jotka ovat pissasokeria väärässä.

 

 

Colospa

 

Colospa luo lihasmassaa vapaa-ajan, pysäyttää epämiellyttävät lihasmassan kouristukset. Lääkettä käytetään lyhytkestoisen ruoansulatuskanavan häiriön hoidossa.

Colospa on muskulotrooppinen antispasmodinen lääke, jota käytetään raskaan ruoansulatuskanavan häiriön hoidossa. Se on myös esitetty suoliston kouristusten hoidossa, jonka laukaisee primitiivinen luonnollinen ongelma. Sen toiminnan järjestelmä koostuu ruoansulatuskanavan lihaskudosten rentouttavasta liikkuvuudesta. Colospa estää Na +: n siirron nopeat verkot myosyyttiä suoraan soluun samoin kuin myös estää kalsium-depotin täydentämisen, joten se vaikuttaa kaksoisvaikutukseen suolistoon ja laukaisee ne takaisin. Se ei vaikuta keuhkoputkien tai kohdun lihasmassaan. Tyypillistä peristaltiikkaa ei ole todellakaan havaittu huomattavasti. Tätä lääkettä käytetään hoidettaessa mahalaukun elinelinten kouristuksia (jotka johtuvat luonnollisesta sairaudesta), ruoansulatuskanavasta, sappikoolista, lyhytkestoisesta ruoansulatuskanavan häiriöstä (epämukavuuden oireinen hoito ja myös kivut ja myös ruoansulatuskanavan ongelmat) ja myös kipu) aikuisilla.

Annos ja ohjeet

Colospan suositeltu päivittäinen annostus on 135 mg (1 tabletti) 3 kertaa päivässä, mieluiten ennen astioita. Annos voidaan vähitellen minimoida, kun edullinen vaikutus on todella saatu.

Turvatoimet

Odottavilla asiakkailla Colospa on mahdollista hyödyntää, kun hoidon ennakoitu etu ylittää mahdollisen uhkan odotetulle lapselle. Estä ajaminen tai ole erityisen varovainen, kun tarvitset ajaa tai käyttää mitä tahansa laitteistoa ja myös järjestelmiä Colospa-laitteen käynnistämän mahdollisen woozinessa. Tarkoitusta on kehitettävä henkilöillä, joilla on paralyyttinen ileus, joka on tukos, joka johtuu suoliston puutteen puutteesta. Tätä lääkitystä ei ehdoteta alle 10-vuotiaiden nuorten hoitoon. Keskustele lääkärisi kanssa, jos käsittelet ruoansulatuskanavan liikunnan puutetta tai ennen kuin käytät Colospaa.

 

 

Lioresal

 

Lioresal (baklofeeni) on gamma-aminovoihapon (GABA) analogi. Lioresalia (baklofeenia) käytetään lihasmassan jäykkyyden, lujuuden ja stressin hoitoon (spastisuus). Lioresal (baklofeeni) auttaa lievittämään kouristuksia ja lihaskudosten kouristumista. Sitä käytetään myös hoidettaessa lukuisia skleroosia tai selkärangan vahinkoa.

Annos sekä ohjeet

Ota Lioresal suun kautta lasillisella vedellä ruoan kanssa tai ilman. Ota lääke aivan kuten ehdotettiin, koska annos ja aikataulu saattavat vaihdella ongelman ja muiden muuttujien mukaan. Estä tämän lääkkeen vähentäminen, pilkkominen tai syöminen.

Älä ota Lioresalia (baklofeenia) säännöllisesti suositeltavaa. Älä lopeta sen ottamista muuhun kuin lääkärisi suosituksiin.

Lääkkeen auttaminen saattaa vaatia aikaa.

Kysy lääkäriltäsi huolestuneena oikea annostus.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet

Ennen kuin otat Lioresalia (baklofeenia), kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos et pidä siitä; tai jos sinulla on useita muita allergisia reaktioita.

Opettele lääkärisi tai huumeiden myymälääsi, jos sinulla on bipolaarinen komplikaatio, silmä-, maksa- tai munuaisongelmia.

Pysy epämukavana alkoholin kulutuksesta ja tupakointi tupakoinnista hoidettaessa tätä lääkettä.

Cautoinia suositellaan, kun raskaana olevat / imettävät naiset tai nuoret käyttävät baklofeenia. Ikääntyneet henkilöt voivat olla lääkityksen paljon enemmän tietoisia haittavaikutuksia.

Koko äitiyden aikana tätä hoitoa tulisi käyttää juuri silloin, kun sitä tarvitaan.

Koska tämä korjauskeino voi imeytyä iholla, odottavat tai odottavat naiset eivät tarvitse hallita tätä lääkettä.

Mahdolliset haittavaikutukset

Yksi yleisimmistä haittavaikutuksista on ihon puhkeaminen, kutina tai nokkosihottuma, ylävartalon epämukavuus, migreeni, pahoinvointi tai oksentelu ja niin edelleen. Erittäin vakava allergia tuskin koskaan tapahtuu. Paljon tätä lääkitystä käyttävillä ihmisillä ei ole merkittäviä haittavaikutuksia.

Saat lisätietoja lääkäriltä tai farmakologilta.

 

 

Robaxin

 

Robaxin on lihasmassaa alentava aine, jota käytetään lihasmassan epämukavuuden ja myös kantojen aiheuttaman kivun ja stressien helpottamiseen. Hyödynnä se sekoittamalla fyysiseen hoitoon sekä loppuosaan hienoimmista tuloksista.

Annos ja ohjeet

Ota se suun kautta ruuan tai maidon kanssa tai ilman.

Suositeltu annos aikuisille: on 2 tablettia 4 kertaa päivittäin, mutta korjaava toiminta on saavutettu annoksilla, jotka ovat pienentyneet 1 tabletti 3 kertaa päivässä.

Lapset: Ei suositella.

Muista, että tämä suunta on täällä vain arviointia varten. On todella tarpeen puhua lääkärillesi ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaat tulokset.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet

Käyttö hoidossa munuais- tai maksan vajaatoiminnassa. Lisäksi Robaxin saattaa laukaista uneliaisuutta tai pehmeyttä, mikä saattaa vahingoittaa heidän kykyään ajaa autoa tai laitteita. Koska Robaxinilla voi olla perusvaikutuksia, asiakkaiden ei pitäisi käyttää sitä alkoholin ja muiden muiden alamäiden kanssa.

 

 

Parafon

 

Parafon (klooroksoksoni) auttaa lievittämään epämukavuutta sekä lihasten kireyttä ja käsittelemään myös lihaksen kouristuksia.

Mitä minun terveydenhuollon asiantuntijani tunnistaa ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on ymmärrettävä, jos sinulla on jokin näistä ongelmista:

kuluttaa alkoholia, joka on yli 3 alkoholia, joka koostuu juomista päivittäin

maksan sairaus

harvinainen tai allergia klooroksoksonille, erilaisille muille lääkkeille, laktoosille, elintarvikkeille, väriaineille tai kemikaaleille

odottaa tai yrittää saada odottaa

imetys

Haittavaikutukset, jotka sinun on ilmoitettava lääkärille tai terveydenhuollon asiantuntijalle:

allergiat, kuten ihon puhkeaminen, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen turvotus

tumma ruskehtava pissa

hengitysongelma

korkea lämpötila

heikkous tai heittäminen

vakava vatsakipu

epätavallisen heikko tai väsynyt

ihon tai silmien valkoisten kellastuminen

Osta edullinen Parafon (Chlorzoxazone) verkossa. Tilaa yhteinen Parafon diskonttokorolla.

 

 

Skelaxin

 

Skelaxin (beetaksaloni) on lihaksen masennuslääke. Skelaxin-työpaikat estävät hermoimpulsseja (tai epämukavuutta kokemuksia) mielessä. Skelaxinia käytetään sekä loput että fyysistä hoitoa luuston lihaskudon ongelmien, kuten epämukavuuden tai vamman, hoitamiseksi.

Skelaxinia ehdotetaan täydentämään loput, fyysistä hoitoa ja myös muita vaiheita kivun lievittämiseen, jotka liittyvät vakaviin, epämukaviin luu- ja nivelongelmiin. Tämän lääkkeen aktiivisuuden asettamista ei todellakaan ole selvästi tunnistettu, mutta se saattaa olla yhteydessä sen rauhoittaviin koteihin. Metaxalone ei suoraan löysää kireät luustolihakset uroksissa.

Annos sekä ohjeet

Sekä aikuisille että yli 12-vuotiaille suositeltu annos on yksi 800 mg tabletti 3 - 4 kertaa päivässä.

Turvatoimet

Ei ole selvää, tuotetaanko tätä lääkettä äidinmaitossa. Perusasetuksena imetystä ei saa ottaa vastaan, kun henkilö saa lääkitystä, koska ihmisen maitoon erittyy lukuisia lääkkeitä.

Alla lueteltujen 12-vuotiaiden nuorten turvallisuus ja suorituskyky eivät ole vielä kehittyneet

Tämä lääke saattaa saada sinut kevyeksi tai hitaaksi. Älä aja, käytä laitteita tai tee mitään sellaista tehtävää, joka vaatii tietoisuutta, ennen kuin varmistat, että voit suorittaa tällaisia ​​tehtäviä turvallisesti. Rajoitetut alkoholit.

Vasta

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos pidät metaksalonia tai jos sinulla on:

- anemia (punasolujen puuttuminen) ;.

- vakava munuaissairaus; tai.

- äärimmäinen maksasairaus.

Hanki taloudellinen Skelaxin (Metaxalone) verkossa. Tilaa tavallinen Skelaxin hinnanalennuksella.

 

 

Zanaflex

 

Zanaflex on lihaskudoksen relakseri, joka käsittelee spastisuutta, se toimii nopeasti purkautuneen, joustamattoman lihasmassan lihasmassan sävyinä.

Zanaflex (Tizanidine) on peräisin lihaksen masennuslääkkeistä. Sitä käytetään kouristusten, kouristusten ja lihaskudosten jäykkyyden hoitoon. Zanaflex (Tizanidine) on lisäksi suositeltava migreenin päänsärkyjen turhautumisille ja myös antikonvulsantille.

Annos sekä ohjeet

Ota Zanaflex (Tizanidine) suun kautta lasillisella vedellä ruoan kanssa tai ilman. Pysy epäselvänä vähentämällä, syömällä tai syömällä tätä lääkettä.

Älä ota Zanaflexia (Tizanidine) säännöllisesti kuin suositellaan. Älä luovuta sitä muulla kuin lääkärisi ohjauksella.

Se saattaa vaatia aikaa lääkityksen tukemiseksi.

Kysy lääkäriltäsi huolestuttavaa oikeaa annostusta varten.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet

Estä alkoholin nauttiminen sekä tupakointi savukkeita hoidettaessa tätä lääkettä.

Ikääntyneet henkilöt voivat olla lääkityksen paljon enemmän tietoisia haittavaikutuksia.

Ilmoita lääkärillesi, jos sinulla on munuais- tai maksan tila, verenpaine; jos olet odottava tai imetät.

Vasta

Zanaflexia (Tizanidine) ei tarvitse käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille tai lapsille niiden asiakkaiden lisäksi, jotka ovat todellakin osoittaneet yliherkkyyden siihen.

Se on vasta-aiheista käyttää tisanidiinia sekä vaatimattomia tai voimakkaita CYP1A2-estoja.

 

 

Infusium Topical

 

Infusium Paikallisia epämukavuutta vähentäviä suihkeita kehitetään lievittämään ja poistamaan myös jokapäiväistä lihasten epämukavuutta, kaulan ja selkäkipua, nivelvaivoja ja myös perusongelmia sekä epämukavuutta, joita kohtaamme.

Nopea esitys - toiminnot puhelun aikana;

Läpäisee syvän - pääsee mihin lihakset ja nivelet ovat vahingoittuneet;

Ei tarvetta korostaa - viivästyy nopeasti;

Ei-rasvainen - ei tuhoaa vaatteita.

Aivan miten käyttää

Ruiskuta vain 1-3 kertaa alue, joka häiritsee sinua, ja myös Infusium Topical ei varmasti tee sinua odottamaan toimintaansa.

Lääkehoito ja laite

Infusium Topical on hienostunut ratkaisu, johon integroidaan mentolin ja glukosamiinin sekä MSM: n tunnettuja kipulääkkeitä.

Mentoli on komponentti, joka on tunnustettu sen ilmastointilaitteista ja myös antibakteerisista asuin- tai kaupallisista ominaisuuksista. Sitä käytetään ajankohtaisissa valmistustöissä, jotta niiden läpäisyä ihon pinta-alan kautta voidaan auttaa. Mentoli muuttaa epämukavuutta koskevaa sanomaa ilmastoinnin tunteella, jotta saadaan lyhytikäinen korjaus paikalliseen epämukavuuteen.

Glukosamiini on todellakin osoittautunut luotettavaksi osteo-niveltulehduksen epämukavuuden vähentämisessä, rustomateriaalin kiinnittämisessä, synoviaalisen nesteen palauttamisessa ja myös liitosten, jotka ovat vahingoittuneet osteo-niveltulehduksesta, korjaamiseen.

Metyylisulfonyylimetaani on ensimmäinen, turvallinen, luonnollinen, sivuvaikutukseton ratkaisu, joka tarjoaa paljon erilaisia ​​epämukavuutta ja tulehdusongelmia.

 

 

Himcospaz

 

Himcospazilla on suora rentouttava tulos sileän lihaksen massaan ja se estää myös useiden spasmogeenien (kouristuksia muodostavien yhdisteiden) aiheuttamat kiristykset. Kun Himcospaz eliminoi epäspesifiset mahalaukun kolikat, se parantaa ruoansulatusta sekä hoitaa suoliston löysyyttä. Himcospaz säätää kuukautiskipuja ja epämukavuutta ennen kuukautiskiertoa.

Miten käyttää

Kysy lääkäriltäsi suositellaksesi annoksen, joka sopii ongelmallesi.

Lääkehoito sekä laite

Himcospazilla on suora rentouttava tulos sileän lihaksen massaan ja estää myös useiden spasmogeenien (kouristuksia muodostavien yhdisteiden) aiheuttamat kiristykset. Samalla kun poistetaan epäspesifinen mahalaukun koliikki, Himcospaz lisää ruoansulatusta ja hoitaa myös suoliston löysyyttä. Himcospaz säätää kuukautiskipuja ja epämukavuutta ennen kuukautiskiertoa.

 

 

Site page