Μυοχαλαρωτικά. Κοινές πληροφορίες.

Θεραπεία και φάρμακα.

Μυοχαλαρωτικά - κοινές πληροφορίες

 

Τα μυοχαλαρωτικά είναι φάρμακα ή θεραπείες που χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση της δυσφορίας του μυϊκού ιστού και επίσης για την αποδέσμευση των μυϊκών ιστών που αποκτώνται εξαιρετικά σε σπασμούς. Μερικά μυοχαλαρωτικά φάρμακα μπορεί να επηρεάσουν το μυαλό και επίσης κάποια είναι εθιστικά.

Σπασμός, αυθόρμητη καθώς και ασυνήθιστη τρομερή σύσφιξη της μυϊκής μάζας ή των κυττάρων μυϊκής μάζας. Ο αποκαταστατικός σπασμός, ή ο πόνος, ταυτίζεται με μια σπάνια παρατεταμένη και συμπαγή μυϊκή σύσφιξη, με τον ελεύθερο χρόνο να εμφανίζεται σταδιακά. Η σοβαρή εμφάνιση του τονοποιητικού σπασμού είναι ο τετάνος, στον οποίο οι σπασμοί είναι τόσο φοβεροί, συνεπώς, αντέχουν ότι θα μπορούσαν να αδυνατούν να αναπνεύσουν. Στους διάφορους άλλους τύπους σπασμών, που ονομάζονται κλονικές σπασμοί, οι σφίξεις της μυϊκής μάζας που επηρεάζονται συμβαίνουν επαναλαμβανόμενα, με βία, και επίσης με γρήγορη ακολουθία, με παρομοίως απροσδόκητες και επίσης σταθερές παθήσεις. Μια από τις περισσότερες περιπτώσεις σε σημεία κλονικού σπασμού είναι η επιληψία και επίσης η σπαστική υστερία.

Η μυϊκή μάζα, τα κύτταρα ή τα όργανα σώματος του σώματος κατοικίδιου ζώου που προσδιορίζονται από την ικανότητα σύναψης, συνήθως σε ανατροφοδότηση σε μια διέγερση από το νευρικό σύστημα. Το πρότυπο σύστημα όλων των μυϊκών μάζων είναι το μυόφιμπριλ, ένα λεπτό, σπειροειδές πλαίσιο που αποτελείται από πολύπλοκες υγιείς πρωτεΐνες. Κάθε κύτταρο μυϊκής μάζας, ή ινών, αποτελείται από πολυάριθμα μυοϊμπρίλια, τα οποία αποτελούνται από συχνά παρασκευασμένα μυοϊλαστικά 2 είδη, τόσο παχύ όσο και λεπτό. Κάθε παχύς μυόφιλος περιλαμβάνει πολλές εκατοντάδες σωματίδια της υγιούς πρωτεΐνης μυοσίνης. Λεπτά νημάτια περιλαμβάνουν 2 τρίχες της υγιούς πρωτεΐνης ακτίνης. Τα μυοϊμπρίλια αποτελούνται από περιστρεφόμενες σειρές παχιών και λεπτών μυωδιωμάτων με τα άκρα διαστρωματωμένα. Σε όλες τις μυϊκές σφίξιμο, αυτές οι αλληλοσυνδεόμενες σειρές νηματίων ολισθαίνουν κατά μήκος κάθε άλλης με τη χρήση διασταυρούμενων γεφυρών που λειτουργούν ως γρανάζια. Η δύναμη γι 'αυτό το κίνημα δημιουργείται από τα γεμάτα σε μεγάλο βαθμό μιτοχόνδρια που συνορεύουν με τα μυοϊμπρίλια.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν για την εξουδετέρωση του αβέβαιου μυϊκού στόχου περιγράφονται αντιπλημμυρικά. Αυτά χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα για τις λειτουργίες, καθώς παρεμποδίζουν τη μετάδοση ανησυχητικών ωθήσεων στη μυϊκή μάζα. Τα υποπροϊόντα του κρόκου και επίσης περίπου 50 διαφορετικά φυτά έχουν ευχάριστη επίδραση στους μυϊκούς ιστούς.

 

 

Μυοχαλαρωτικά σε απευθείας σύνδεση. Πώληση και παγκόσμια παράδοση.

 

 

Τισανιδίνη

 

Η τισανιδίνη είναι ένας κατασταλτικός παράγοντας μυϊκής μάζας που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να χαλαρώσει τη συγκεκριμένη μυϊκή μάζα στο σώμα σας. Ανακουφίζει από τους σπασμούς καθώς και τον ενισχυμένο τόνο της μυϊκής μάζας που προκαλείται από κλινικά προβλήματα, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας ή ο τραυματισμός της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το φάρμακο συνιστάται περιστασιακά για διάφορες άλλες χρήσεις. Ρωτήστε το γιατρό ή φαρμακοποιό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσετε

Η τισανιδίνη έρχεται ως υπολογιστής ταμπλέτας για να την πάρετε από το στόμα. Συνήθως λαμβάνεται 2 ή 3 φορές την ημέρα. Συμμορφωθείτε σχολαστικά με τις οδηγίες στην ετικέτα συνταγών σας και ζητήστε επίσης από το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας να περιγράψει οποιοδήποτε είδος συστατικού που δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε Tizanidine ειδικά ως καθοδηγείται. Μην παίρνετε βασικά από αυτό ή παίρνετε τακτικά από ό, τι προτείνει ο γιατρός σας.

Καθώς και το σύστημα

Η τισανιδίνη είναι αγωνιστής σε ιστότοπους (άλφα) 2-αδρενεργικών υποδοχέων καθώς επίσης πιθανότατα ελαχιστοποιεί τη σπαστικότητα αυξάνοντας την προσυναπτική συγκράτηση των ηλεκτροκινητικών νευρικών κυττάρων. Σε εκδόσεις κατοικίδιων ζώων, η τισανιδίνη δεν έχει ευθεία επίδραση στις ίνες του μυελού του σκελετικού ιστού ή στον νευρομυϊκό σύνδεσμο και επίσης δεν έχει σημαντικό αποτέλεσμα στα μονοσυναπτικά αντανακλαστικά της σπονδυλικής στήλης. Τα αποτελέσματα της τισανιδίνης είναι καλύτερα στις πολυσυυναπτικές διαδρομές. Ο συνολικός αντίκτυπος αυτών των δραστηριοτήτων πιστεύεται ότι μειώνει την υποστήριξη των ηλεκτροκινητικών νευρικών κυττάρων με ηλεκτροκινητήρες.

Το χημικό πλαίσιο ιμιδαζολίνης της τισανιδίνης ανήκει σε εκείνο της αντι-υπερτασικής φαρμακευτικής κλονιδίνης καθώς και σε διάφορους άλλους (άλφα) 2-αδρενεργικούς αγωνιστές. Οι φαρμακευτικές έρευνες σε κατοικίδια ζώα αποκαλύπτουν ομοιότητες μεταξύ των δύο ουσιών, ωστόσο η τισανιδίνη ανακαλύφθηκε ότι έχει το ένα δέκατο έως το ένα πέμπτο (1/50) της αποτελεσματικότητας της κλονιδίνης μειώνοντας την υψηλή αρτηριακή πίεση.

 

 

Το Baclofen χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση σπασμών μυϊκής μάζας που προκαλούνται από σκλήρυνση κατά πλάκας ή από διάφορες άλλες καταστάσεις.

 

Ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσετε

Χρήση Baclofen όπως δρομολογείται από τον ιατρό σας.

Πάρτε Baclofen από το στόμα με ή χωρίς φαγητό.

Ρωτήστε τον μεταφορέα της υγειονομικής περίθαλψης σας κάθε είδους έρευνες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Baclofen.

Ιατρικό μάθημα καθώς και συσκευή

Το Baclofen είναι ένα κατασταλτικό της μυϊκής μάζας. Μειώνει την κανονικότητα καθώς και την έκταση των σπασμών της μυϊκής μάζας που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα των νευρολογικών προβλημάτων όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μειώσατε τη Δοσολογία

Αν χάσετε τη δόση του Baclofen, χρησιμοποιήστε το ως άσπρο. Αν είναι σχεδόν χρόνος για την επόμενη δοσολογία σας, χάνετε τη χαμένη δόση καθώς και την επιστροφή στη συνήθη ρουτίνα εφαρμογής σας. Μην χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα 2 δόσεις.

 

 

Μεταξαλόνη

 

Η μεταξαλόνη είναι ένας κατασταλτικός παράγοντας μυϊκής μάζας που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων σκελετικών μυϊκών ιστών όπως δυσφορία ή τραυματισμό.

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε

Χρήση της Μεταξαλόνης (Skelaxin) όπως καθοδηγείται από τον ιατρό σας. Εξετάστε την ετικέτα στο φάρμακο για συγκεκριμένες οδηγίες εφαρμογής.

Πάρτε Metaxalone (Skelaxin) από το στόμα με ή χωρίς φαγητό. Η λήψη του με τα τρόφιμα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υπνηλίας ή ζάλης.

Μάθημα φαρμάκων και επίσης συσκευή

Η μεταξαλόνη (σκελλαξίνη) είναι ένας κατασταλτικός παράγοντας μυϊκού ιστού. Λειτουργεί με την παρεμπόδιση των νευρικών παρορμήσεων (ή των εμπειριών δυσφορίας) στο μυαλό.

Η σκελλαξίνη μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα εάν τα πάρετε με το αλκοόλ ή με συγκεκριμένα φάρμακα. Χρησιμοποιήστε το Skelaxin με προσοχή. Μην οδηγείτε ή εκτελείτε διάφορες άλλες ίσως επικίνδυνες εργασίες έως ότου αναγνωρίσετε ακριβώς πώς θα ανταποκριθείτε σε αυτό.

Συζητήστε με το γιατρό σας πριν από την κατανάλωση αλκοόλ ή φαρμάκων που μπορεί να δημιουργήσουν υπνηλία (π.χ. βοήθεια ανάπαυσης, χαλαρωτικά μυϊκής μάζας) ενώ χρησιμοποιείτε Skelaxin. μπορεί να περιλαμβάνει τις επιπτώσεις τους. Ρωτήστε τον φαρμακολόγο σας εάν έχετε ανησυχίες σχετικά με τα φάρμακα που μπορεί να προκαλέσουν υπνηλία.

Οι άνθρωποι με σακχαρώδη διαβήτη - Η σκελλαξίνη ενδέχεται να προκαλέσει λανθασμένες ενδείξεις για ορισμένες εξετάσεις για ζάχαρη από μπιζέλια.

 

 

Colospa

 

Το Colospa δημιουργεί αναψυχή της μυϊκής μάζας, σταματώντας τις δυσάρεστες σπασμούς της μυϊκής μάζας. Το φάρμακο χρησιμοποιείται στη θεραπεία βραχυχρόνιας διαταραχής του πεπτικού συστήματος.

Το Colospa είναι μυοσκελετικό αντισπασμωδικό φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της διαταραχής του πεπτικού συστήματος. Επίσης παρουσιάζεται η θεραπεία της εντερικής σπασμοί που προκαλείται από ένα πρωτόγονο φυσικό πρόβλημα. Σύστημα της δραστηριότητάς του αποτελείται από τη χαλάρωση των μυϊκών ιστών του πεπτικού συστήματος στον κινητό βαθμό. Το Colospa εμποδίζει τη μεταφορά του Na + με ταχεία δίκτυα μυοκυττάρων απευθείας στο th κύτταρο καθώς επίσης εμποδίζει την αναπλήρωση του ασβεστίου, επομένως κάνει διπλό κτύπο στα έντερα που τους προκαλούν να κλωτσήσουν. Δεν επηρεάζει τη μυϊκή μάζα των βρόγχων ή της μήτρας. Δεν παρατηρήθηκε ουσιαστικός περιορισμός της τυπικής περισταλτικότητας. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση σπασμών των οργάνων του σώματος του στομάχου (που συνίστανται από φυσική ασθένεια), πεπτικό κολικό, χοληφόρο κολικό, βραχυχρόνια διαταραχή του πεπτικού συστήματος (συμπτωματική θεραπεία της ενόχλησης και επίσης πόνους και επίσης προβλήματα με το πεπτικό σύστημα και επίσης πόνο) στους ενήλικες.

Δόση και οδηγίες

Η συμβουλευτική ημερήσια δοσολογία του Colospa είναι 135 mg (1 υπολογιστής δισκίου) 3 φορές την ημέρα, ιδανικά πριν από τα πιάτα. Προοδευτικά, η δόση μπορεί να ελαχιστοποιηθεί όταν έχει επιτευχθεί ο προτιμώμενος αντίκτυπος.

Μέτρα ασφαλείας

Σε μελλοντικούς πελάτες, το Colospa είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί όταν το αναμενόμενο πλεονέκτημα της θεραπείας υπερβαίνει την πιθανή απειλή για το αναμενόμενο παιδί. Αποτρέψτε την οδήγηση ή προσέξτε ιδιαίτερα όταν χρειάζεστε να οδηγήσετε ή να εκτελέσετε οποιοδήποτε είδος εξοπλισμού και επίσης συστήματα ως αποτέλεσμα της εφικτής wooziness που προκαλείται από την Colospa. Η ακρίβεια πρέπει να διεξάγεται σε άτομα με παραλυτικό ειλεό που είναι εμπλοκή που προκαλείται από την αποτυχία του χαρακτηριστικού του εντερικού σωλήνα. Αυτό το φάρμακο δεν προτείνεται να ασχοληθεί με νέους κάτω των δέκα ετών. Συζητήστε με τον γιατρό σας αν ασχοληθείτε με την έλλειψη άσκησης του πεπτικού συστήματος ή με δυσμενείς οποιουδήποτε είδους σάκχαρα πριν πάρετε το Colospa.

 

 

Lioresal

 

Το Lioresal (Baclofen) είναι ένα ανάλογο γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA). Το Lioresal (Baclofen) χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ακαμψίας, της αντοχής και της πίεσης στη μυϊκή μάζα (σπαστικότητα). Το Lioresal (Baclofen) βοηθά στην ανακούφιση από σπασμούς και επίσης κράμπες μυϊκών ιστών. Χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση σημείων πολλαπλής σκλήρυνσης ή τραυματισμού στη σπονδυλική στήλη.

Δόση καθώς και οδηγίες

Πάρτε Lioresal από το στόμα με ένα ποτήρι νερό, με ή χωρίς φαγητό. Πάρτε το φάρμακο ακριβώς όπως σας πρότεινε, καθώς η δόση και το χρονοδιάγραμμα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πρόβλημά σας καθώς και διάφορες άλλες μεταβλητές. Αποφύγετε τη μείωση, το σκασίρισμα ή την κατανάλωση αυτού του φαρμάκου.

Μην πάρετε τακτικά το Lioresal (Baclofen) από ό, τι συνιστάται. Μην σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε εκτός από τις συστάσεις του ιατρού σας.

Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να βοηθήσει το φάρμακο.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας να ανησυχείτε για τη σωστή δοσολογία για εσάς.

Προληπτικά μέτρα

Πριν από τη λήψη του Lioresal (Baclofen), ενημερώστε το γιατρό ή το φαρμακείο σας αν δεν το συμπαθείτε. ή εάν έχετε διάφορες άλλες αλλεργικές αντιδράσεις.

Εκπαιδεύστε το ιατρικό σας κατάστημα ή το φαρμακείο εάν έχετε δυσκολίες στη διπολική επιπλοκή, στα μάτια, στο ήπαρ ή στα νεφρά.

Αποφύγετε την κατανάλωση οινοπνεύματος καθώς και το κάπνισμα τσιγάρων ενώ είστε υπό θεραπεία με αυτό το φάρμακο.

Το Cautoin προτείνεται ενώ γίνεται χρήση βακλοφαίνης από έγκυες / θηλάζουσες κυρίες ή νέους. Τα ηλικιωμένα άτομα μπορεί να είναι πολύ πιο συνειδητά ανεπιθύμητες ενέργειες του φαρμάκου.

Σε όλη τη διάρκεια της μητρότητας, αυτή η θεραπεία θα έπρεπε να χρησιμοποιείται μόνο όταν απαιτείται.

Δεδομένου ότι αυτό το φάρμακο μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα, κυρίες που είναι αναμενόμενες ή μπορεί να συλλάβουν δεν χρειάζεται να ελέγχουν αυτό το φάρμακο.

Πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις

Μία από τις πιο συνηθισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι διάσπαση του δέρματος, κνησμός ή κνίδωση, δυσφορία στο άνω μέρος του σώματος, ημικρανία, ναυτία ή έμετος κ.ο.κ. Μια εξαιρετικά σοβαρή αλλεργία δεν συμβαίνει ποτέ. Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο δεν έχουν σημαντικές δυσμενείς επιπτώσεις.

Ενημερώστε τον ιατρό σας ή φαρμακολόγο για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Robaxin

 

Το Robaxin είναι ένα κατασταλτικό της μυϊκής μάζας που χρησιμοποιείται για την ελάφρυνση της δυσφορίας της μυϊκής μάζας και επίσης του πόνου που προκαλείται από τα στελέχη και επίσης το άγχος. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με τη φυσική θεραπεία καθώς και το υπόλοιπο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δόση και οδηγίες

Πάρτε το από το στόμα με ή χωρίς φαγητό / γάλα.

Η προτεινόμενη δοσολογία για ενήλικες: είναι 2 υπολογιστές δισκίων 4 φορές καθημερινή αλλά και αποκαταστατική δράση έχει πράγματι επιτευχθεί με δοσολογίες τόσο μειωμένες όσο ένας υπολογιστής δισκίο 3 φορές την ημέρα.

Παιδιά: Δεν συνιστάται.

Λάβετε υπόψη: αυτή η κατεύθυνση παρέχεται εδώ απλά για αξιολόγηση. Είναι πραγματικά απαραίτητο να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε. Σας βοηθά να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Προληπτικά μέτρα

Χρήση φροντίδας με νεφρικά ή ηπατικά προβλήματα. Επιπλέον, το Robaxin μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή νευρικότητα, γεγονός που μπορεί να βλάψει την ικανότητά του να τρέχει αυτοκίνητο ή εξοπλισμό. Δεδομένου ότι ο Robaxin μπορεί να έχει βασική καταθλιπτική επίδραση, οι πελάτες δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιούν με το οινόπνευμα καθώς και με διάφορα άλλα downers.

 

 

Parafon

 

Το Parafon (χλωροζοξαζόνη) βοηθά στη διευκόλυνση της δυσφορίας καθώς και στη στεγανότητα των μυϊκών ιστών και επίσης μπορεί να αντιμετωπίσει σπασμούς μυϊκού ιστού.

Τι πρέπει να αναγνωρίσει ο ειδικός της υγειονομικής περίθαλψης πριν πάρω αυτό το φάρμακο;

Πρέπει να καταλάβουν εάν έχετε κάποιο από αυτά τα προβλήματα:

καταναλώνουν αλκοόλη μεγαλύτερη από 3 αλκοόλ που αποτελείται από ποτά καθημερινά

ασθένεια του ήπατος

ένα ασυνήθιστο ή αλλεργία στη χλωροζοξαζόνη, διάφορα άλλα φάρμακα, λακτόζη, τρόφιμα, βαφές ή χημικά

προσδοκούν ή προσπαθούν να αποκτήσουν αναμονή

Θηλασμός

Ανεπιθύμητες ενέργειες που πρέπει να αναφέρετε στον ιατρό σας ή στον ειδικό της υγειονομικής περίθαλψης:

αλλεργίες όπως διάσπαση του δέρματος, κνησμός ή κνίδωση, πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών ή της γλώσσας

σκούρο καφετί κατούρημα

πρόβλημα αναπνοής

υψηλή θερμοκρασία

χαλάρωση ή ρίψη

σοβαρή δυσφορία στην κοιλιά

ασυνήθιστα ασθενές ή κουρασμένο

κιτρίνισμα του δέρματος ή των λευκών των ματιών

Αγοράστε φθηνό Parafon (Chlorzoxazone) σε απευθείας σύνδεση. Παραγγείλετε κοινό Parafon με προεξοφλητικό επιτόκιο.

 

 

Σκελλαξίνη

 

Η σκελλαξίνη (μεταξαλόνη) είναι ένα κατασταλτικό του μυϊκού ιστού. Skelaxin θέσεις εργασίας με την παρεμπόδιση νευρικών παρορμήσεων (ή εμπειρίες δυσφορία) στο μυαλό. Η σκελαξίνη χρησιμοποιείται μαζί με τα υπόλοιπα καθώς και η φυσική θεραπεία για την αντιμετώπιση προβλημάτων σκελετικών μυϊκών ιστών όπως δυσφορία ή τραυματισμό.

Η σκελλαξίνη προτείνεται ως συμπλήρωμα στο υπόλοιπο, στη φυσική θεραπεία και επίσης σε διάφορα άλλα βήματα για την ανακούφιση των πόνων που συνδέονται με σοβαρά, δυσάρεστα προβλήματα οστών και αρθρώσεων. Ο προσδιορισμός της δραστηριότητας αυτού του φαρμάκου δεν έχει αναγνωριστεί στην πραγματικότητα, ωστόσο μπορεί να συνδέεται με τα ηρεμιστικά σπίτια του. Η μεταξαλόνη δεν χαλαρώνει κατευθείαν τους τεντωμένους μυϊκούς ιστούς στους σκύλους.

Δόση καθώς και οδηγίες

Η προτεινόμενη δόση για ενήλικες και νεαρούς άνω των 12 ετών είναι ένα δισκίο των 800 mg 3 έως 4 φορές την ημέρα.

Μέτρα ασφαλείας

Δεν γίνεται κατανοητό αν το φάρμακο αυτό παράγεται στο ανθρώπινο γάλα. Ως βασικός κανονισμός, η νοσηλευτική δεν πρέπει να λαμβάνεται ενώ ένα άτομο παίρνει ένα φάρμακο επειδή πολυάριθμα φάρμακα εκκρίνονται στο ανθρώπινο γάλα.

Η ασφάλεια και η απόδοση σε νεαρά παιδιά ηλικίας 12 ετών, καθώς και τα παρακάτω, δεν έχουν αναπτυχθεί

Αυτό το φάρμακο μπορεί να σας προκαλέσει ζάλη ή υποτονικότητα. Μην οδηγείτε, χρησιμοποιείτε εξοπλισμό ή κάνετε οποιοδήποτε είδος εργασίας που απαιτεί συνειδητοποίηση μέχρι να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εκτελέσετε τέτοιες εργασίες με ασφάλεια. Περιορισμός αλκοολών.

Αντενδείξεις

Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο εάν δεν σας αρέσει το metaxalone ή αν έχετε:

- αναιμία (απουσία ερυθροκυττάρων).

- σοβαρή νεφρική νόσο, ή.

- ακραία ασθένεια του ήπατος.

Αποκτήστε οικονομική Skelaxin (Metaxalone) online. Παραγγείλετε κοινή σκελλαξίνη με περικοπή τιμών.

 

 

Zanaflex

 

Το Zanaflex είναι ένα χαλαρωτικό μυϊκό ιστό που ασχολείται με τη σπαστικότητα, λειτουργεί σύντομα για να ξετυλίξει τον τόνο μυϊκής μάζας της τεντωμένης, άκαμπτης μυϊκής μάζας.

Το Zanaflex (Tizanidine) προέρχεται από μια πορεία μυϊκών κατασταλτικών των ιστών. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία των σπασμών, της κράμπας και επίσης της ακαμψίας των μυϊκών ιστών. Το Zanaflex (Tizanidine) συνιστάται επιπλέον εκτός χρήσης για απογοητεύσεις της ημικρανίας και επίσης ως αντισπασμωδικό.

Δόση καθώς και οδηγίες

Πάρτε Zanaflex (Tizanidine) από το στόμα με ένα ποτήρι νερό, με ή χωρίς φαγητό. Μην ξεχάσετε να μειώσετε, να σκουπίσετε ή να φάτε αυτό το φάρμακο.

Μην παίρνετε Zanaflex (Tizanidine) τακτικά από ό, τι συνιστάται. Μην παραδοθείτε να την πάρετε εκτός από την καθοδήγηση του γιατρού σας.

Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να βοηθήσει το φάρμακο.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για τη σωστή δοσολογία για εσάς.

Προληπτικά μέτρα

Αποτρέψτε το οινόπνευμα από την κατανάλωση οινοπνεύματος καθώς και το κάπνισμα τσιγάρων ενώ είστε υποβλημένοι σε αυτό το φάρμακο.

Τα ηλικιωμένα άτομα μπορεί να είναι πολύ πιο συνειδητά ανεπιθύμητες ενέργειες του φαρμάκου.

Ενημερώστε τον ιατρό σας εάν έχετε νεφρική ή ηπατική κατάσταση, υπέρταση. αν είστε αναμένοντα ή θηλάζετε.

Αντενδείξεις

Το Zanaflex (Tizanidine) δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται από έγκυες ή θηλάζουσες κυρίες ή παιδιά, εκτός από την περίπτωση που οι πελάτες έχουν δείξει πραγματικά υπερευαισθησία σε αυτό.

Αντενδείκνυται η χρήση της τζανιδίνης μαζί με μέτριες ή ισχυρές προληπτικές ιδιότητες του CYP1A2.

 

 

Infusium Τοπικό

 

Το Infusium Τοπικό σπρέι ανακούφισης δυσφορίας αναπτύσσεται για να ανακουφίσει και να εξαλείψει την καθημερινή δυσφορία του μυϊκού ιστού, τον πόνο στον αυχένα και την πλάτη, την ενόχληση των αρθρώσεων, καθώς επίσης και τους βασικούς πόνους καθώς και τις δυσκολίες που συναντάμε.

Ταχεία εκτέλεση - Λειτουργίες κατά την κλήση.

Passes Through Deep - Βρίσκεται όπου οι μυϊκοί ιστοί και οι αρθρώσεις βλάπτονται.

Δεν υπάρχει απαίτηση να υπογραμμίζετε - Στεγνώνει αμέσως.

Μη-λιπαρό - Δεν θα αμαυρώσει τα ρούχα.

Ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε

Απλά ψεκάστε 1-3 φορές την περιοχή που σας ενοχλεί και επίσης το Infusium Topical σίγουρα δεν θα σας κάνει να περιμένετε τη δραστηριότητά της.

Μάθημα φαρμάκων και επίσης συσκευή

Το Infusium Topical είναι μια εξελιγμένη λύση που ενσωματώνει την αναγνωρισμένη αναλγητική επίδραση της Μεντόλης με τη Γλυκοζαμίνη καθώς και το MSM.

Η μινθόλη είναι ένα συστατικό αναγνωρισμένο για τις κλιματιστικές και αντιβακτηριακές οικιστικές ή εμπορικές ιδιότητές του. Χρησιμοποιείται στην τοπική προετοιμασία για να βοηθήσει τη διαπέρασή τους μέσω της επιφάνειας του δέρματος. Η μινθόλη αλλάζει το μήνυμα για την ταλαιπωρία με ένα συναίσθημα κλιματισμού, προκειμένου να δώσει βραχυχρόνια θεραπεία για εντοπισμένη δυσφορία.

Η γλυκοζαμίνη έχει πράγματι αποδειχθεί αξιόπιστη για τη μείωση της οστικής αρθρίτιδας, τη σταθεροποίηση του υλικού χόνδρου, την αποκατάσταση του αρθρικού υγρού και επίσης τον καθορισμό των αρθρώσεων που έχουν πράγματι βλαφθεί από την οστεοαρθρίτιδα.

Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, είναι η πρώτη ασφαλής, φυσική, χωρίς παρενέργειες λύση για πολλά είδη δυσφορίας καθώς και φλεγμονώδη προβλήματα.

 

 

Himcospaz

 

Το Himcospaz έχει ευθεία χαλαρωτικό αποτέλεσμα στην μυϊκή μάζα και επίσης εμποδίζει τις σφίξεις που δημιουργούνται από πολυάριθμους σπασμογόνους (ενώσεις που δημιουργούν σπασμούς). Ενώ εξαλείφει μη συγκεκριμένο κολικό του στομάχου, το Himcospaz ενισχύει την πέψη των τροφίμων, καθώς και διαχειρίζεται την χαλαρότητα των εντέρων. Το Himcospaz ρυθμίζει τους πόνους της εμμηνόρροιας και επίσης δυσφορία πριν από τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσετε

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να συστήσετε τη δόση που σας ταιριάζει ιδανικά.

Το μάθημα φαρμάκων καθώς και τη συσκευή

Το Himcospaz έχει ευθεία χαλαρωτικό αποτέλεσμα στην λείο μυϊκή μάζα και επίσης αποτρέπει τις σφίξεις που προκαλούνται από έναν αριθμό σπασμογόνων (ενώσεις που δημιουργούν σπασμούς). Ενώ εξαλείφει μη ειδικό κολικό του στομάχου, το Himcospaz ενισχύει την πέψη των τροφίμων και επίσης διαχειρίζεται τη χαλαρότητα των εντέρων. Το Himcospaz ρυθμίζει τους πόνους της εμμηνόρροιας και επίσης δυσφορία πριν από τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

 

 

Site page